• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGRA U NBA ZA 4.500.000 DOLARA, OBRUKAO SE ZBOG DVIJE HILJADE: Lejkersi gaze, a njihovu zvijezdu proziva internet

Autor Haris Krhalić

Talentovani košarkaš Lejkersa nije u centru pažnje zbog igre već zbog stvari koje nemaju mnogo veze sa košarkom.

 Džareda Vanderbilta prozivaju na interneti Izvor: Instagram/jvando_/printscreen

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa imaju prednost u seriji (2:1) nad aktuelnim šampionom Golden Stejtom, ali je jedan od njihovih igrača u centar pažnje dospio iz drugih razloga. Džared Vanderbilt (24) postao je predmet podsmijeha na društvenim mrežama jer je otkriveno da pozajmljuje odjeću u kojoj dolazi na utakmice, a zatim je vraća u butike iz kojih je uzimao.

Džared obožava da se hvali svojim stajlinzima i Instagram nalog mu je prepun fotografija odjeće u kojoj dolazi na utakmice, a njegovu malu tajnu otrkio je čovjek koji mu je prodao jedan od posljednjih komada. Navodno, Vanderbilt je za dvije hiljade dolara kupio odjeću, iskoristio je za meč protiv Golden Stejta, a zatim je vratio u radnju i uzeo nazad novac koji je uložio u svoj izgled za taj meč.

"Fin dečko. Kupio je odjeću za 2.000 dolara u ponedjeljak", napisao je radnik uz fotografije i dodao: "Nosio je tu odjeću u hali prije i nakon utakmice, da bi je potom vratio. Nisam bio u radnji, ali je neko od kolega preuzeo odjeću nazad. Bog zna zašto je to učinio. Samo je tek tako iskoristio odjeću. Ako nisam imao razlog da mrzim Lejkerse, sada to imam."

Ovakav potez Džared Vanderbilta izazvao je mnogo komentara na društvenim mrežama. I dok su brojni ljubitelji NBA komentarisali kako ovakav potez uopšte nije pristojan, bilo je i onih koji su izvlačili detaljne brojke o njegovim ugovorima. Prije dvije sezone je u Minesoti zaradio oko četiri miliona dolara, dok su mu u Lejkersima primanja još veća. Ove sezone Džared treba da zaradi malo manje od 4,4 miliona dolara, dok će u narednoj sezoni taj iznos biti oko 4,7 miliona.

Vanderbilt je 2018. godine izabran kao 41. pik na draftu, a do sada je promijenio nekoliko timova u NBA ligi. Orlando ga je izabrao i odmah trejdovao u Denver, odakle je čak tri puta odlazio u Razvojnu ligu na pozajmice. Kasnije je zaigrao a Minesotu, koja ga je takođe razvijala na pozajmici, a kasnije i za Jutu odakle je stigao u Lejkerse.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC