• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji igrač Majamija se raspao, ali nije okrivio druge: Ovako se obraća vođa

Džimi Batler je održao lekciju Džoelu Embidu kako lider tima treba da priča.

 Džimi Batler nakon poraza od Bostona Izvor: Tweet/Per Sources/Screenshot

Džimi Batler je odigrao očajan meč i Majami se "nije provukao" protiv Bostona, tako da Nikola Jokić i dalje ne zna protiv koga će se boriti za šampionski prsten u NBA. Sve će biti odlučeno u sedmoj utakmici u noći između ponedjeljka i utorka kada će Batler probati da na gostujućem terenu spriječi ispisivanje istorije, pošto Boston može da postane prvi klub u istoriji NBA koji se vratio nakon 0:3 u seriji.

Činilo se da je sve gotovo još poslije treće utakmice u kojoj je Batler provocirao Horforda i igrače Bostona, ali mu se sve to obilo o glavu jer je prethodne noći šutirao tek pet od 21, međutim za razliku od Džoela Embida - aktuelnog osvajača MVP nagrade - prihvatio je odgovornost za (ne)učinjeno.

"Bilo da smo igrali dobro ili loše protiv Bostona, izgubili smo. Imamo utakmicu broj sedam ispred nas, idemo svi zajedno i kod kuće i na gostovanja. Rekao sam to momcima na klupi i u svlačionici... Da sam igrao bolje, pobijedili bismo i ne bismo ni bili u ovoj situaciji. To vam otvoreno i iskreno pričam. Biću bolji i nasmijan sam jer me ovi momci prate", rekao je Batler poslije utakmice i pokazao da je veliki lider.

"Uradićemo sve što je potrebno da jedan tim uradi i ne zanima me šta može da se desi jer ćemo otići tamo i pobedićemo", uveren je najbolji košarkaš Majamija.

Podsjetimo, Boston je tek četvrti tim u istoriji NBA lige koji je uspio da izjednači rezultat u seriji na 3:3, nakon što je prethodno gubio 3:0. Nijedan od klubova koji su to uspjeli - nije uspio da dobije "majstoricu", ali nisu imali prednost domaćeg terena u tom trenutku i to bi moglo da pomogne Seltiksima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC