• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA SVE MOŽEŠ ZA TRI SEKUNDE KAD SI MAJSTOR? Pogledajte koš Bostona za pobjedu, dao ga je izvođač auta (VIDEO)

Nevjerovatno kako je brzo radio mozak Deriku Vajtu u posljednje tri sekunde meča Bostona i Majamija. Pogledajte šta je uradio.

 Koš Bostona za pobjedu protiv Majamija Izvor: Twitter/Marc_DAmico/Screenshot

Boston je senzacionalno savladao Majami 104:103 i tako je izborio sedmu utakmicu finala Istočne konferencije. Činilo se da će se Nikola Jokić sa Majamijem boriti za šampionski prsten pošto je klub sa Floride poveo 3:0 u seriji, kao što je i Denver prije "čišćenja" Lejkersa, međutim sada je rezultat 3:3 i može sreći da je prednost na strani Bostona koji igra na domaćem terenu za prolaz, a tu je naravno i psihološki momenat.

Djeluje da je Majami previše puta u ovoj seriji pomislio da je "sve gotovo", a tako je bilo i prethodne noći kada su na tri sekunde do kraja slobodnim bacanjima Džimija Batlera poveli 103:102. Boston je imao posljednji napad i za tri sekunde je uspio da uputi dva šuta i da dođe do najluđe pobjede sezone.

Šta se tačno desilo? Derik Vajt je izvodio aut i dugo nije mogao da pronađe rješenje i na kraju je lopta otišla u ruke Markusa Smarta. Tragičar iz serije protiv Bostona, ponovo je promašio trojku za pobjedu, ali je Vajt uspio da za to vrijeme stigne do koša, dođe do ofanzivnog skoka i da ubaci loptu u koš, na šok svih košarkaša Majamija koji su potpuno zaboravili na njega i već su u glavi slavili pobjedu poslije "prečke".

"To je bilo deset najdužih sekundi u mom životu", rekao je Džejson Tejtum nakon što su sudije provjeravale da li je šut upućen na vrijeme i zaista jeste - Boston je izborio sedmi meč u "TD Gardenu" u noći ponedjeljak na utorak od 2.30.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC