• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Мožda više neće igrati košarku: Veliki strah u NBA ligi - više ni operacije ne pomažu

Veliki problem za jednog od najboljih plejmejkera lige

 Lonzo Bol mogao bi da završi karijeru Izvor: Profimedia

Plejmejker Čikago Bulsa Lonzo Bol (25) mogao bi da zavši karijeru zbog povrede koljena. U njegovom klubu su uplašeni јеr nijedna od tri operacije nije pomogla jednom od najperspektivnijih organizatora igre u ligi. Posljednju je imao u martu, kada mu je presađena hrskavica i nakon toga je bilo jasno da neće igrati do ljeta sigurno, kao ni u većem dijelu naredne sezone, a možda propusti i kompletnu sezonu 2023/24. "Bulsi počinju da razmišljaju i o najpesimističnijem scenariju, prema kojem više nikad neće moći da računaju na plejmejkera".

Novinar Den Bernstejn objavio je da u Bulsima postoji strah zato što Lonzo nije mogao da trči ili skače bez bola, iako je mjesecima na oporavku. Taj problem se prenosi i na njegov svakodnevni život, pa ima problem da ide uz i niz stepenice.

Stariji brat plejmejkera Šarlota Lamela Bola definitivno ne napreduje prema očekivanjima. "U skladu sa strahovima Bulsa, on ne napreduje dobro".

Lonzo je stigao u NBA ligu u ljeto 2017. kao visoki drugi "pik" NBA drafta i uz veliku galamu koju je pravio njegov otac Lavar, od koga se vremenom bar javno distancirao i sam pravio svoju karijeru. Igrao je za Lejkerse do 2019, kada je trejdovan u Nju Orleans u sklopu posla koji je odveo Entonija Dejvisa u Los Anđeles, a u Čikago Bulse stigao je 2021. I nažalost za njih je posljednji meč odigrao još u januaru 2022.

Skoro godinu i po kasnije, Lonzo je završio drugu godinu svog ugovora na 80 miliona dolara, ali je za Bulse odigrao samo 35 mečeva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC