• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradovića pitali za otkaz: "Moram da kažem jedno!" Napravio čudo u Evroligi, ali nije dovoljno? Ovako je odgovorio!

Autor Dragan Šutvić

Saša Obradović otvoreno je govorio o mogućnosti da bude smijenjen u Monaku.

 saša obradović o smjeni u monaku Izvor: MN PRESS

Saša Obradović je komentarisao navode da će dobiti otkaz. On je poslije pobejde svog Monaka protiv Burga u plej-ofu francuske lige otvoreno govorio o tome:

"Košarkaški svijet je jako mali. Uvijek ima glasina, 'informacija' oko potpisivanja igrača ili trenera, čak i usred sezone. Agenti igraju igrice da bi testirali tržište ili da bi ga pripremili i spremili teren za svoje klijente. Što se mene tiče, ne znam o čemu se radi u konkretnom slučaju".

Nakon navoda da bi na njegovo mesto mogli da dođu Andrea Trinkijeri iz Bajerna ili Ćavi Paskval iz Zenita, Obradović je otvoreno govorio i o tome:

"Poštujem sve velike trenere. Ćavija Paskvala i sve druge velike trenere tog kalibra, koji zaslužuju da preuzmu najbolje timove. Monako je jedan od tih timova, s obzirom na to šta smo ostvarili ove sezone", dodao je Srbin.

Obradović je nedavno sa Monakom osvojio treće mjesto u Evroligi, nakon što je na Fajnal-foru izgubio u polufinalu protiv Olimpijakosa, a potom pobijedio Barselonu. Ipak, taj uspjeh mogao bi da bude nedovoljan da bivši trener Crvene zvezde zadrži posao. Isto tako, prošle godine je takođe daleko dogurao u Evroligi, jer je igrao takođe protiv Olimpijakosa "majstoricu" plej-of serije za odlazak na F4 turnir.

"Ako moja budućnost nije da ostanem u Monaku, onda ću izvući pouke iz toga i prihvatiti. U poslu sam dovoljno dugo da shvatim kako te stvari funkcionišu. Uvijek postoji politička dimenzija. Ako to što proizvodim nije dovoljno, ili ako je neko bolji od mene na tržištu, neka bude tako. Moram da kažem da ne mogu da dam više od onoga što sam dao ove godine. Moja posvećenost mojoj misiji i moj profesionalizam nikad nisu bili dovođeni u pitanje. Ako moja budućnost nije takva da ostanem u Monaku, prihvatiću, kao i svaku odluku rukovodećih tijela u klubu", dodao je Srbin.

Miško Ražnatović, Obradovićev agent, dao je kratku izjavu listu L'ekip.

"Prema mojim saznanjima, nema diskusije oko zamjene trenera Monaka. To je lažna informacija", rekao je prvi čovjek agencije Beobasket.

Nekada trofejni srpski košarkaš i uspješni trener vodi Monako godinu i po, nakon što se vratio u klub iz kneževine u decembru 2021, nakon neuspješne epizode u svom matičnom klubu, Crvenoj zvezdi.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC