• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola morao da "ućutkuje" braću! Kad je čuo šta Strahinja pjeva, odmah ga prekinuo - sramota ga! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikoli Jokiću nije prijatno da sluša pjesmu koju su nedavno navijači Denvera iz Srbije zapjevali ispred hale u Majamiju, posebno dok posao nije gotov.

 Braća Nikole Jokića pjevala Čije konje jašeš Nikola Izvor: Twitter/NBA/Screenshot

Nikola Jokić odveo je Denver do velike pobjede nad Majamijem (108:95) i sada je njegova ekipa na samo jedan trijumf od šampionskog prstena. Jokić je odigrao istorijski dobru utakmicu u kojoj je postigao 23 poena, zabilježio još 12 skokova i četiri asistencije, da bi prije odlaska u svlačionicu na "ribanje" kod trenera Majkla Melouna proslavio veliki uspjeh sa svojom porodicom.

Sve vrijeme su uz Nikolu njegova starija braća Strahinja i Nemanja, koja privlače veliku pažnju publike, potom supruga Natalija, dok su u Majamiju bili i agent Miško Ražnatović, košarkaš Bogdan Bogdanović... Svi oni su slavili sa Nikolom, ali su na kraju braća ipak "ukrala šou".

Kada ih je ugledao na tribinama, Nikola je krenuo ka njima, a Strahinja je počeo da skandira: "Čije konje jašeš Nikolaaaa...", što je pjesma koju su nedavno navijači Denvera pjevali ispred dvorane. Međutim, kada je Nikola čuo šta pjeva njegov brat, pokazao mu je rukom da to ne radi, pošto nije želio nikakvu pretjeranu euforiju niti slavlje, ipak je ostala da se odigra najmanje još jedna utakmica u kojoj će Denver probati da osvoji titulu.

Pogledajte kako je izgledalo slavlje porodice Jokić, koja je bila vrlo zapažena na tribinama, pa su tako Strahinji i Nemanji prilazili navijači i tražili zajedničku fotografiju, pošto su se prethodno braća proslavila "odbranom" Nikole poslije tuče sa Morisom, dok su i tokom ovog plej-ofa izazvali pažnju "svađom" sa Džekom Nikolsonom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC