• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljudi, nije Novak lagao, istina je! Jokiću spomenuli Đokovića i Srbiju, a on se ozario: Meni je čast!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić i Novak Đoković na najljepši mogući način predstavljaju Srbiju u svijetu i lijepo je vidjeti da su u odličnim odnosima.

 Novak Đoković pisao Nikoli Jokiću Izvor: YouTube/NBA/Instagram/DjokerNole/Screenshot

Srbija može da bude vrlo ponosna na dvojicu svojih vrhunskih sportista. Samo nekoliko sati pošto je Novak Đokovićpobijedio mladog Karlosa Alkaraza i plasirao se u svoje novo finale Rolan Garosa na kome će se boriti za istorijski 23. grend slem, njegov zemljak Nikola Jokić odveo je Denver do treće pobjede nad Majamijem u plej-ofu (108:93). To znači da i njega jedna pobjeda dijeli od šampionskog pehara, prvog u istoriji Denvera!

Navikli smo već da su Jokić i Đoković u odličnim odnosima, često bodre i hvale jedan drugoga, a takav slučaj bio je i poslije meča u kome je Somborac dominirao. Novinare je zanimalo šta njihovi rezultati znače za Srbiju, na šta se Jokić ozario kada je saopštio svima da mu je Đoković stvarno pisao kao što je najavio.

"Da, znači... Da, stvarno mi je pisao ljudi! Poslao mi je poruku. Stvarno! Nije lagao...", ponavljao je nasmijani Jokić dok je pričao novinarima na konferenciji za medije o najboljem srpskom sportisti svih vremena:

"Novak Đoković je zaista nevjerovatan u svom sportu i svakodnevno ispisuje istoriju. Završiće kao jedan od najboljih ikada, ako ne i najbolji ikad. Ima priliku da osvoji još jedan grend slem i zaista je nevjerovatan sportista. Čast mi je što je moj sunarodnik i što nas predstavlja u svijetu. Svi u Srbiji su srećni zbog njega."

Jokić je poručio i da je srećan i što je Bogdan Bogdanović bio na tribinama:

"Još od moje prve godine u NBA, ko god da je tu od naših, ja sam pokušavao da budem u kontaktu sa njim. Pokušavam da budem u kontaktu sa svima. Mislim da je ostao u Majamiju, možda ovde više voli da bude, dobar mi je drug... Tu je bio i Nikola Vučević prošli meč."

Pogledajte i kompletno obraćanje Nikole Jokića u havajskoj košulji koja je privukla veliku pažnju, tokom kog je bio vrlo raspoložen i rado je odgovarao novinarima.

Nikola Jokić o Novaku Đokoviću
Izvor: Youtube/Free Dawkins

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC