• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"JOKIĆA IZLIJEČILI RAKIJOM U SVLAČIONICI" Nikola povrijedio zglob, držao led, a navijači znaju - Srbin je JAČI OD TOGA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je povreda Nikole Jokića zabrinula navijače, kada su ga opet vidjeli na parketu počeli su da zbijaju šale na njegov račun.

 Nikola Jokić zadobio povredu, ali se oporavio Izvor: Profimedia

Nikola Jokić odveo je Denver do pobjede nad Majamijem (108:95) i samim tim do vođstva od 3:1 u NBA finalu, a navijači Nagetsa su se zaledili kada su u prvoj četvrtini vidjeli da Somborac mora iz igre. Tokom jednog ofanzivnog skoka pored Štrusa i Lava, Jokić je doskočio na nogu Štrusa i iskrenuo je zglob o parket, što se jasno vidjelo na usporenom snimku i nije djelovalo nimalo prijatno.

Odmah je bilo jasno da je Jokić u velikim bolovima, pa je sjeo na klupu gdje je ljekarska služba konstatovala da je ipak neophodno da ode u svlačionicu. Tamo je proveo nekoliko minuta i navijači Denvera su bili "kao na iglama" za to vrijeme, da bi potom odahnuli kada se Jokić opet pojavio na parketu.

Prvu dionicu Nikola Jokić je završio sa šest poena i tri skoka, da bi već sredinom druge, nakon što je držao led na otoku, bio spreman da istrči i pomogne svojoj ekipi da dođe do pobjede. Na kraju je Jokić postigao 23 poena, imao je 12 skokova i četiri asistencije, dok je takođe oborio i rekord NBA plej-ofa koji do sada nisu mogli da "taknu" ni najveći poput Majkla Džordana ili Lebrona Džejmsa.

Prosto je nevjerovatno da Jokiću nisu mogli ništa ni kada je evidentno bilo da je povrijeđen, pa su se navijači na društvenim mrežama šalili na ovu temu. Jedan Amerikanac je duhovito napisao: "Čuo sam da je tretman koji je Jokić dobio u svlačionici zbog problema sa člankom čašica rakije i šamar."

Navijači su prihvatili ovu šalu, posebno kada su vidjeli da je Jokić u redu, pa su pisali da "nije bila samo jedna čašica", kao i da je Jokić insistirao da ga "probude šamarom jer je navikao da ga tuku na utakmicama."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC