• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naneli se oglasio nakon sukoba sa navijačima: Branio sam se, obezbjeđenje je slijepo - šta će on na terenu?

Autor Dragan Šutvić

Džejmsu Naneli se nije svidjela konstatacija grčkog novinara, pa se umiješao da objasni šta se desilo na parketu "Pionira" pred meč Partizana sa Crvenom zvezdom.

 džejms naneli o sukobu sa navijačem crvene zvezde  Izvor: Twitter/printscreen/@harris_stavrou

Završio se i treći meč finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, a na kraju su crveno-bijeli pobijedili 91:78. Ipak nije moglo bez incidenata, pa su tako na početku utakmice košarkaši Partizana zasuti predmetima sa tribina, nakon čega su se povukli sa terena, a klub se ubrzo oglasio.

Dan kasnije oglasila se i Crvena zvezda saopštenjem, Nemanja Nedović je poslije meča pozvao navijače da u četvrtom meču ne ubacuju predmete na teren, a svoj komentar dao je i bek crno-bijelih Džejms Naneli!

Grčki novinar Haris Stavru, urednik portala "24 sport" izbacio je snimak na kome se vidi sukob Nanelija i nekoga iz publike ko je ušao na parket uz komentar: "Džejms Naneli se sukobljava sa provokatorom tokom zagrijavanja na meču Crvene zvezde i Partizana u hali "Pionir". Evropska košarka je divlja. Timovi moraju da zaštite svoje igrače pijre nego što bude prekasno.

To se nije svidjelo Naneliju, koji se javio i odgovorio Grku riječima: "Ispravka! Ja sam napadnut i branio sam svoj prostor jer je on bio na terenu zbog obezbjeđenja koje je sleijpo", naveo je Amerikanac. Novinar mu je odgovorio da se slaže sa njim 100 odsto, na šta se Naneli nadovezao: "Naravno, samo ne želim da se smatra da sam se ja sukobio sa njim, neću taj narativ. Hvala na podršci." Pogledajte ovaj momenat:

Naredni meč finala ABA lige na programu je u utorak od 19 časova, a domaćin će i tada u hali "Aleksandar Nikolić" biti Crvena zvezda. Ukoliko bude potrebe, peti meč se igra u "Areni" u četvrtak od 20:00. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC