• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MORAMO DA BUDEMO HLADNOKRVNIJI! Partizan ima drugu meč loptu, Obradović zna šta je ključ: "Ispred nas je velika prilika"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Željko Obradović i Jam Madar iznijeli su svoja očekivanja pred četvrti me sa Crvenom zvezdom u finalnoj seriji ABA lige.

 Željko Obradović i Jam Madar najavili četvrti meč finala ABA ligi Izvor: MN PRESS

Partizan ima drugu meč loptu za titulu u ABA ligi. Crvena zvezda slavila je u trećem meču, smanjila rezultat u finalnoj seriji na 2:1 i četvrti duel igra se u "Pioniru" u utorak od 19 časova. Znaju i jedni i drugi koliki je ulog, posebno zbog činjenice da crno-bijeli mogu pobjedom da dođu do titule.

Uoči tog duela Željko Obradović nije previše pričao. Imao je kratku i jasnu poruku za svoje izabranike pred četvrti susret.

"Nadamo se da ćemo biti spremniji, hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo da igramo konstantno 40 minuta dobru košarku", rekao je Obradović.

Plejmejker Partizana Jam Madar ističe da su on i saigrači izvukli pouke i da su spremni za novi duel sa najvećim rivalom.

"Slijedi nova utakmica. Pogledali smo video. Napravili smo mnogo grešaka u prethodnom meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, prije svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bordimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sljedeći meč", zaključio je Madar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC