• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Zvezda igraju za titulu, a oni su došli u Arenu: Evo ko od poznatih prati finale ABA lige! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Petu utakmicu finalne serije ABA lige između Partizana i Zvezde gledaju i dobro poznata lica.

 ko od poznatih gleda finale crvena zvezda partizan  Izvor: MN PRESS

Peta utakmica finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde privukla je ogromnu pažnju javnosti u Srbiji i regionu, a u prepunoj Beogradskoj areni košarku gledaju i mnogobrojna poznata lica. Uz teren ili na tribinama našli su se brojni košarkaši koji su svojevremeno nosili dres beogradskih timova, ali i javne ličnosti koje navijaju za crno-bijele.

Tako podršku Partizanu pružaju glumci Bogdan Diklić i Dragan Bjelogrlić, koji su poznati po ljubavi prema crnoj i bijeloj boji. Njih dvojica su i ranije tokom sezone dolazili na utakmice Partizana, koji je i u regionalnoj ligi i u Evroligi igrao veoma dobro pred svojim navijačima.

Priliku da gledaju najbolju košarku u regionu nisu propustili ni bivši asovi Partizana poput Bogdana Bogdanovića i Nikole Milutinova, ali su na tribinama i dvojica bivših igrača Zvezde. Tim uz gostujuću klupu sjedi Dejan Davidovac koji je pratio i prethodni meč finala, dok su novinari u hali "uhvatili" i povremenog reprezentativca Srbije Aleksu Radanova.

Takođe, u hali su trener fudbalskog kluba Partizan Igor Duljaj, nekadašnji napadač crno-bijelih Đorđe Jovanović i bivši defanzivac fudbalske sekcije kluba iz Humske Matija Nastasić. Svi oni večeras bodre Partizan, koji osvajanje titule u ABA ligi čeka od ljeta 2013. godine. Ove sezone su sebi obezbijedili priliku da to urade na svom terenu.

Podsjećamo, Partizan je kao lider ligaškog dijela sezone obezbijedio prednost domaćeg terena u plej-ofu. Tim Željka Obradovića iskoristio je to u prve dvije utakmice finalne serije, ali se ekipa Duška Ivanovića vratila pred svojim navijačima i seriju maksimalno produžila.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC