• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"POŠALJITE MI UGOVOR I POTPISUJEM!" Panterov drug igrao u NBA, sad bi u Partizan!

Autor Dragan Šutvić

Bivši košarkaš Atlante, kao i brojnih klubova u Evropi, ponudio se Partizanu.

 malkolm dilejni o partizanu  Izvor: MN PRESS

Partizan je napravio sjajan posao pošto je uspio da zadrži kapitena Kevin Pantera. Nije nikakva tajna da je za najboljeg beka u Evropi bilo mnogo interesovanja ovog ljeta poslije isteka ugovora, Barselona je nudila čak šest miliona evra za dvije godine, da bi na kraju došlo do velikog obrta i Panter je ostao u redovima crno-bijelih. Ova vijest privukla je veliku pažnju ljubitelja košarke u Evropi, a posebno drugih košarkaša!

Tako se američki plejmejker Malkolm Dilejni, koji se već godinama dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom i Partizanu, ovoga puta samoinicijativno ponudio crno-bijelima. Preciznije, poslao je poruku sportskom direktoru Zoranu Saviću, treneru Željku Obradoviću i predsedniku Ostoji Mijailoviću da je zainteresovan da dođe u Beograd.

"Pošaljite mi ugovor!", napisao je Malkolm Dilejni nakon što ga je jedan navijač Partizana pozvao "po hiljaditi put" da dođe u tabor crno-bijelih, a videćemo da li će ovo biti možda zanimljivo nekome u taboru šampiona ABA lige.

Inače, Dilejni je dobar prijatelj Kevina Pantera, pa ga je ne tako davno "selio" u NBA ligu. Nakon što je kapiten Partizana "isprašio" Real Madrid u prvom meču četvrtfinala Evrolige, Amerikanac se oglasio na društvenim mrežama: "Ponosan sam na mog malog brata Kevina Pantera... Trebalo bi da je i dalje u Milanu. "NBA? Znamo da bi otišao. I biće tamo... Sljedeće godine će biti tamo. Dorsi? Bolji je od njega i već je mogao da bude u NBA. Tu je bitan tajming, a Panter nije forsirao".


Dilejni inače ima 4 godine i gotovo deceniju je igrao u raznim klubovima u Evropi, dok je nastupao i za Atlantu. Prvi put je pažnju na sebe skrenuo u dresu Bajerna 2013. godine, da bi potom blistao i u Lokomotivi, a igrao je još za Barselonu i Olimpiju iz Milana, koji mu je bio poslednji klub. Raskinuo je na kraju sezone 2021/22 zbog povrede, a potom izjavio da više neće igrati u Evropi. Možda se predomislio?

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC