• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO ŠTA JE SA OCEM DANTEA EGZUMA! Hospitalizovan prije "majstorice", poznato je i zbog čega i gdje je sada

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Otkriveno je šta se dešava sa ocem Dantea Egzuma.

 Zašto je otac Dantea Egzuma u bolnici Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić/MN Press

Posle informacije da je Sisil Egzum, otac košarkaša Partizana Dantea Egzuma, hospitalizovan i da se nalazi u vrlo teškom stanju na intenzivnoj njezi, stižu vijesti da se sve dešavalo prije petnaestak dana.

Prema saznanjima "Kurira", sve se dešavalo prije pete utakmice između Partizana i Crvene zvezde u finalu ABA lige u kojoj su crno-bijeli došli do titule. Tada je Sesilu Egzumu (60) pozlilo i hospitalizovan je: "Sesil Egzum je primljen u bolnicu zbog izuzetno velikih problema sa plućima, ali se oporavio i otpušten je. On je u Americi, ali nemam informacije u kakvoj je trenutno stanju", kazao je izvor.

"Njegov sin Dante je igrao tu odlučujuću utakmicu i svi su mogli da vide da je bio veoma raspoložen, jer je znao da je u tim trenucima njegov otac stabilno", naglašeno je i to daje optimizam da će sa Sesilom Egzumom, inače nekadašnjim košarkašem, biti sve u redu.

Sesil je igrao na univerzitetu "Severna Karolina" sa legendarnim Majklom Džordanom, zajedno su osvojili titulu 1982. godine u NCAA ligi. On je draftovan 1984. godine od strane Denvera u devetoj rundi, ali nikada nije zaigrao tamo. Karijeru je gradio u Australiji. Uz svog sina je bio gotovo cijele sezone u Evroligi i ABA ligi, a govorio je i o šansama da Dante ostane i sljedeće godine u dresu Partizana.

"Volim mnogo ljude ovdje, navijače, uživao sam na utakmicama. Strast je nevjerovatna, nikada nisam vidio da publika ovoliko voli tim i kada pobjeđuje i kada gubi. Mnogo mi se dopada što ga publika voli. To samo znači da je srećan ovdje i da su ljudi srećni što je on tu. Hoće li ostati? Mnogo zavisi od kluba, vidjećemo", rekao je nedavno Sesil Egzum za MONDO.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:49
Dante Egzum
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC