• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo - Miloš Teodosić u Crvenoj zvezdi! U 37. godini stiže u voljeni klub, potpis svakog trenutka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miloš Teodosić će biti veliko pojačanje Crvene zvezde za novu sezonu.

 Miloš Teodosić u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Već danima se šuška da bi Miloš Teodosić mogao da dođe u Crvenu zvezdu Meridianbet, a prema posljednjim informacijama "Sportskog žurnala" posao je završen i potpis se očekuje svakog dana. Jedini sportski list u Srbiji ide toliko daleko da navodi da "ako Teodosić do štampanja današnjeg izdanja nije potpisao za Zvezdu, ubrzo će", tako da bi navijači crveno-bijelih uskoro na društvenim mrežama mogli da dobiju obavještenje koje će ih i te kako obradovati.

"Legendarni kapiten reprezentacije Srbije, nekadašnji MVP Evrolige i bez dileme jedan od najvećih mađioničara sa loptom u posljednje dvije decenije evropske košarke, novi je igrač Crvene zvezde. U trenutku dok ovo pišemo možda još nije, ali onda će biti danas, eventualno sutra...", navodi se u današnjem izdanju "Žurnala".

Već godinama se priča o dolasku Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu, klub za koji navija, ali se "kockice nisu poklopile" zbog njegovog ugovora sa Virtusom. Sada ni to više nije prepreka pošto je Teodosić slobodan u izboru nove sredine, a čini se da će u 37. godini ostvariti svoj san i prvi put obući dres voljenog kluba, pošto na Malom Kalemegdanu vjeruju da i te kako ima šta još da ponudi u svojoj karijeri.

Prethodno je Teodosić "uhvaćen" u provodu sa Nedovićem i čini se da će se nekadašnji saigrači iz reprezentacije Srbije ujediniti na bekovskim pozicijama kod Duška Ivanovića i pokušati da vrate krunu ABA lige već sljedeće sezone, odnosno traži se što bolji rezultat u Evroligi.

Podsjetimo, Teodosić je karijeru započeo u Studentu iz Valjeva, potom je bio u Metalcu, a prvi put na ozbiljnoj sceni primijećen je u dresu FMP Železnika. Potom je 2007. godine otišao u Olimpijakos, a igrao je još za CSKA Moskvu, L.A. Kliperse i Bolonju u kojoj je od 2019. Prethodne sezone je imao preko 10 poena i skoro šest asistencija u Evroligi u dresu Virtusa, ali se ovaj klub nije plasirao u četvrtfinale.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:10
Pešić o Teodosiću
Izvor: Video plus
Izvor: Video plus

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bojan

Preko 10 pena i skoro 6 asistencija... Zasto niste napisali kakav mu je bio procenat suta i broj izgubljenih lopti? Odbrana mu je nula, mator je i prepun sebe... Odlicno pojacanje za protivnike FMPa

Jaaa

Daaa, kao i Mirotić

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC