• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKAŠKA BOMBA U EVROPI! Partizan ga htio, a Ataman se osvetio za Pantera - ukrao igrača najvećem rivalu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ergin Ataman je uspio da dovede pojačanje koje je želio i Partizan.

 Kostas Slukas prelazi u Panatinaikos Izvor: MN PRESS

Grčki košarkaš Kostas Slukas nije uspio da se dogovori sa Olimpijakosom oko novog ugovora, a uprkos ozbiljnom interesu Partizana i Fenerbahčea, na kraju je izabrao da "ujede navijače za srce" i pređe u redove rivalskog Panatinaikosa. Kako piše dobro obaviješteni grčki portal "SDNA", PAO je ponudio Slukasu trogodišnji ugovor vrijedan čak tri miliona evra po sezoni, tako da će postati jedan od najplaćenijih igrača u Evropi.

Na taj način, Slukas će se osvetiti treneru Barcokasu koji ga nije vidio u planovima za novu sezonu i pokušavao je da mu smanji platu i ulogu, što je na kraju iskoristio Ergin Ataman i ubijedio ga da pređe u Panatinaikos koji pravi novi drim-tim. Ovog ljeta doveli su već Luku Vildoziju, Kostatasa Mitoglua, Matijasa Mesora i najvjerovatnije Joanisa Papapetrua.

Ergin Ataman se na neki način "osvetio" Partizanu što su uspjeli da ubijede Kevina Pantera da ostane u redovima crno-bijelih, s tim da ga je tražila i Barselona, dok je istovremeno poslao i jasnu poruku svom gradskom rivalu Olimpijakosu da se "div budi". Svima je jasno da je Panatinaikos već godinama u lošijoj poziciji u odnosu na Olimpijakos, prošlogodišnjeg finalistu Evrolige, ali sa novim trenerom, igračima i većim budžetom - prijete da "poljuljaju" kontinent.

Podsjetimo, Slukas je prvo igrao za Olimpijakos od 2008. do 2015. godine, potom je bio u Fenerbahčeu kod Željka Obradovića pet sezona, da bi se u Pirej vratio 2020.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC