• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAVIJAČI PARTIZANA VRIJEĐAJU MADARA POSLIJE ODLASKA: Ređaju se psovke, ali i lekcije: Bićeš niko i ništa poslije Željka

Na Instagramu Jama Madara ređaju se brojni uvredljivi komentari nakon odlaska plejmejkera iz Partizana u Fenerbahče.

 Navijači Partizana vrijeđaju Jama Madara nakon odlaska Izvor: MN PRESS

Izraelski košarkaš Jam Madar napustio je Partizan poslije dvije sezone i zvanično prešao u redove Fenerbahčea. Činilo se u jednom trenutku da ne postoje prepreke da produži saradnju uprkos interesovanju Makabija, a onda je turski klub iskoristio mini-krizu u pregovorima sa crno-bijelima i uspio da ga odvede. Nezvanično, ponudili su veći novac nego što je Partizan planirao, tako da je Jam Madar prihvatio ponudu iz Istanbula.

Oprostio se od navijača Partizana saopštenjem na Instagramu, u kome je naveo da će crno-bijeli biti zauvijek u njegovom srcu, ali je isto tako dodao i da osjeća da "posljednjih desetak dana ljubav nije bila obostrana". Zbog ovih riječi i odlaska u Fenerbahče, brojni navijači Partizana su mu uzeli za zlo i vrijeđali ga u komentarima na Instagramu.

"Više nisi dio porodice", "Voljeli smo te, izdao si nas i nisi više dobrodošao", "Kakve je ponude odbijao Panter, Ledej, a kakvi su ovi majmuni prihvatali. Hvala ti i p*** k****"", "Ne praštamo nikome ko zlo ti učini" i brojne druge psovke ređale su se na njegovoj oproštajnoj objavi, dok je bilo i onih koji su stali na njegovu stranu ili jednostavno ga na kulturan način opomenuli da potez koji je napravio nije najpametniji.

"Željko je od tebe napravio igrača, a nisi mogao da ga ispoštuješ da odradiš trogodišnji ugovor. Slušaš svog agenta, a ne svog trenera, tamo ćeš biti treća opcija", "A mogao si da budeš jedan od top plejmejkera u Evropi samo da si ostao još godinu dana kod Željka. Doviđenja i prijatno, ni ne trebaš nam", "Prije Željka si bio niko i ništa, poslije Željka ćeš biti niko i ništa" i tako dalje.

Podsjetimo, ovako je glasilo oproštajno pismo Jama Madara nakon što je bez obeštećenja stigao u redove Fenerbahčea: "Familijo moja, postoje momenti u životu kada je teško donijeti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu, ali sam u posljednjih 10 dana vidio da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želio bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osjećam ako kod kuće kada sam bio daleko od svoje. Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svijetu, treneru koji je prije svega sjajan čovjek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promijenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili dio svega ovoga. Zauvijek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspjeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvijek ću biti navijač Partizana, bez obzira gdje odem. Dok se ne sretnemo ponovo", napisao je Izraelac.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:22
Jam Madar posle derbija najpre otišao do devojke i brata
Izvor: Kurir sport
Izvor: Kurir sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC