• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSPLOZIJA! MIROTIĆ JE IZABRAO PARTIZAN? "Svi znaju šta se dešava kad Žoc pozove", Grci lansirali bombu!

Autor Dragan Šutvić

Ako raskine ugovor sa Barselonom, Nikola Mirotić će postati novi košarkaš Partizana, javljaju Grci.

 mirotić ide u partizan  Izvor: Profimedia

Drama oko košarkaša Nikole Mirotića traje praktično mjesec dana i nikako da se "raščivija". Mirotić i dalje nije raskinuo ugovor sa Barselonom i još se ne zna u čijim redovima će igrati naredne sezone, međutim grčki novinar sa portala "SDNA" sada ističe da je favorit za njegov potpis Partizan!

Spominjali su se Olimpijakos, Monako, Panatinaikos, Olimpija Milano, Crvena zvezda i Partizan, a navodno je Mirotić prethodnih dana prelomio da želi u tabor crno-bijelih, piše Sotiris Vetakis na svom Tviteru. Navodno, Mirotić je bio veoma neodlučan povodm toga gdje će nastaviti karijeru i saslušao je sve ponude, međutim nakon jednog poziva Željka Obradovića - donio je odluku koja će napraviti tektonske promjene u košarkaškoj Evropi.

"Slučaj Mirotić je bez presedana. Od trenutka kada je Barselona odlučila da raskine ugovor sa njim, ponuđen je polovini klubova Evrolige, a on čisti boraniju bez nervoze. Sve dok nije dobio poziv... A svi znaju šta se dešava kada najveći pozove. Zato je sada Partizan veliki favorit za potpis Mirotića", napisao je grčki novinar.

Takođe, napomenuo je da će do dogovora sa Partizanom doći samo ako se Barselona i Mirotić dogovore. Ako se to desi, kaže Vetakis, onda treba smatrati da je sljedeća stanica u karijeri Mirotića zaista Beograd, odnosno preciznije dres crno-bijelih. Takođe, na taj način bi Mirotić ostvario san iz djetinjstva pošto je pre desetak godina u jednom intervjuu otkrio da je navijač Partizana, a jasno je da ima i ogromno poštovanje ka Željku Obradoviću, od čijeg je učenika Jasikevičijusa učio prethodne tri godine.


Ovo se donekle poklapa i sa informacijama portala "Juhohups" koji je izvijestio da su pred Mirotićem sada samo dvije opcije - odlazak u Srbiju ili ostanak u Barseloni. Samo sa Kataloncima ne može da se dogovori jer zahtijeva isplatu 75 odsto ostatka dvogodišnjeg ugovora (teškog 22 miliona) i to je sve zaustavilo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

nakon jednog poziva Željka Obradovića

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC