• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao snimak Nikole Jokića - uživa na Drini! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić odlično se proveo na regati.

 nikola jokić skače sa litice  Izvor: Twitter/do_tokija/printscreen

Nikola Jokić je odveo Denver do prve titule u istoriji i dobio MVP priznanje nakon finala sa Majamijem, pa ako je neko zaslužio odmor... Srpski košarkaš je ljeto riješio da provede baš kako on želi, na mjestima koja voli i u društvu ljudi koje voli. Ispratio je konjičke trke, a zatim se uputio na rafting Tarom i Drinom, odakle stiže nevjerovatan snimak.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Jokića baš sa Drinske regate, gdje je bio u centru pažnje iako to nije želio. Ostali su mu skandirali da je MVP, a Nikola ih je počastio i jednim skokom iz čamca u Drinu! Ispostavilo se da to nije najluđe što je uradio, pošto društvene mreže "gore" zbog snimka sa litice, koji ne izgleda nimalo naivno!

Najbolji igrač NBA lige se potrudio da akrobacijama napravi dobru atmosferu na rijeci, a njegovi potezi sigurno bi zabrinuli sve navijače tima iz Kolorada. Pogledajte šta je sve izvodio:

Da Nikola obožava prirodu cijeli svijet zna već godinama, a to je u jednoj izjavi potvrdio i njegov kum. Tada je bilo riječi o tome kako najbolji srpski košarkaš ne odlazi na ljetovanja na neke egzotične destinacije već mu je draže da godišnji odmor provede okružen prijateljima, ljudima koje voli i na mjestima koja ga već dugo vremena hrane energijom.

"Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima, igranje tenisa, plivanja na bazenu, pecanja, odlazi i često na vikendicu. Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se osjeća komforno isključivo na taj način. Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vrijeme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Dunavu, reka Tara ili su to planine. To su te aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji", rekao je njegov kum Nebojša Vagić jednom prilikom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC