• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO NIKOLA JOKIĆ NE IDE NA MORE? Egzotične destinacije ga ne zanimaju

Nikola Jokić pauzu između dvije sezone sa proodicom provodi u Srbiji, a poznato je i zašto ne voli odlaske na more.

 Zašto Nikola Jokić ne ide na more Izvor: Kurir / Nemanja Nikolić

Nakon što je Nikola Jokić sa ekipom Denver Nagetsa osvojio NBA titulu, njegova izjava o odlasku u Srbiju šokirala je Amerikance. Dok su svi ostali planirali putovanja na more i druge egzotične destinacije, srpski košarkaš se plašio da bi zbog parade u Denveru mogao da propusti konjske trke u Somboru. Povratak u Srbiju koji se dogodio odmah nakon slavlja poseban je i jer Nikola Jokić inače ne voli odlaske na more - za razliku od ostalih poznatih sportista on ljeta provodi na drugi način.

Kao što već cijeli svijet zna, Jokić je emotivno veoma vezan za rodni kraj i svaki slobodan trenutak želi da provede u rodnom Somboru. Konjički klub njegovog oca Branislava upravlja hipodromom, Nikola je ogroman novac uložio i u košarkaški klub i svoju ergelu, a u Somboru se trenutno grade kuće u kojima će živjeti sva trojica braće. Pogledajte kako izgleda njihova izgradnja:

Nikola Jokić gradi velepepni dom na izlazu iz grada u pravcu ka Subotici, a on nedaleko od Sombora ima i vikendicu u kojoj obožava da provodi slobodne trenutka. Od kako je oženjen Natalijom sa kojom ima ćerku Ognjenu, Nikola Jokić želi da baš na tom mjestu - u prirodi, provodi vrijeme sa najbližima između dvije naporne sezone. 

O tome šta Jokić voli govorio je i njegov kum Nebojša Vagić. "Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima, igranje tenisa, plivanja na bazenu, pecanja, odlazi i često na vikendicu. Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se osjeća komforno isključivo na taj način", pričao je Vagić za "BSC Happy portal" i dodao:

"Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vrijeme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Dunavu, reka Tara ili su to planine. To su te aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji."

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivica Šustić

Zašto ograničeni ljudi misle da svi moraju ići na more? Pa bolje je provoditi odmor, bilo godišnji bilo neki drugi. na rijekama, planinama, drugoj prirodi. Samo primitivci misle da je more destinacija za odmor.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC