• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi još dva pojačanja, Čović otkrio detalje: Pričao o metama i budžetu, zna se šta crveno-bijeli traže!

Autor Dragan Šutvić

Nebojša Čović je istakao da želi još dva pojačanja u Crvenoj zvezdi do kraja prelaznog roka!

 nebojša čović zvezda želi još dva košarkaša  Izvor: MN PRESS

Nebojša Čović je u opširnom intervjuu za "Jurohups" govorio o mnogim temama, a između ostalog i o prelaznom roku u kome je tim sa Malog Kalemegdana promijenio gotovo kompletan tim. Došlo je devet pojačanja, a to neće biti sve! Najavio je Čović još dva igrača koji će pojačati aktuelnog šampiona Srbije. 

"Radimo na tome da ovo bude najbolji tim Crvene zvezde. Za sada smo zadovoljni onim što smo uradili, pogotovo jer je naše tržište malo i nema mnogo igrača koji su dostupni. Javno sam rekao da planiramo da potrošimo oko 12.000.000 evra na plate igrača, što za standarde Evrolige nije mnogo", počeo je u intervjuu za "Jurohups" Čović, pa nastavio: "Želimo da dovedemo još dva igrača na pozicijama dvojke i četvorke i pažljivo ćemo birati te igrače jer smatramo da smo ovog ljeta sastavili jak tim."

Dugo se zna da je njegova velika želja bila da u Crvenu zvezdu dovede Miloša Teodosića, a bivši kapiten Srbije je ovog ljeta pojačao crveno-bijele. Nije Nebojša Čović krio zadovoljstvo zbog toga.

"Miloš Teodosić je moje dijete, fantastičan igrač koji je "rođen" u košarkaškom programu FMP-a, kluba koji sam vodio 20 godina. Bili smo u kontaktu otkako je otišao u Atinu. Održao je obećanje koje mi je dao prošle godine da će zatvoriti krug u Crvenoj zvezdi, klubu čiji je veliki navijač. Imao je sjajnu karijeri, a i dalje ima ogromnu želju koja je sada pomiješana sa emocijama jer nosi dres kluba koji voli. Mnogo očekujem od njega, na terenu i u svlačionici, u svakom smislu, jer je sjajan igrač u svakom smislu", završio je Nebojša Čović. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC