• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTAVITE BRE JOKIĆA NA MIRU, NEKA GA SA KONJIMA! Poznati srpski trener brani Nikolu

Proslavljeni srpski košarkaški trener Miroslav Muta Nikolić govorio je o otkazu Nikole Jokića nacionalnom timu Srbije.

 Muta Nikolić brani Nikolu Jokića Izvor: MN PRESS

Nikola Jokić je razočarao mnoge u Srbiji kada je po četvrti put odbio nacionalni tim i riješio da ne igra na Mundobasketu na Filipinima. Nema puno onih koji tu njegovu odluku brane, ali sada se javio jedan od njih. U izjavi za "Maksbet sport" Miroslav Muta Nikolić je istakao da treba razumjeti bivšeg MVP-a NBA lige. 

Proslavljeni košarkaški trener koji je godinama bio dio nacionalnog tima je naglasio da centar Denvera želi da se posveti porodici, konjima i stvarima koje voli preko ljeta. Takođe je podsjetio na dva navrata kada se centar odazvao pozivu nacionalnog tima. 

"Trebalo bi ljudi da imaju razumijevanja za Jokića. Ostavite dečka, bre, hoće čovjek vrijeme za familiju. Da se posveti nekim drugim ljubavima, konjima i šta već voli. To je najbolji igrač na svijetu. Svi su ponekad otkazali reprezentaciji. On je bio sa nama u Kini, pa sad na Evropskom prvenstvu kad smo ispali od Italije", rekao je Nikolić.

On se prisjetio i izjava sadašnjeg selektora Svetilava Pešića o otkazima reprezentativaca u vrijeme kada je Nikolić bio u stručnom štabu Aleksandra Đorđevića i reprezentacije Srbije koju je vodio.  

"Sjetite se samo šta je Pešić izjavljivao kad je Đorđević bio selektor. Da su otkazi stvar selektora. I šta ćemo sad kad je došlo do toga? Ja sam potrošio vrijeme u reprezentaciji, bio sam tamo 20 godina. Uvijek mi je bila čast da budem u reprezentaciji, a nemam nacionalnu penziju. Zato mi je teško da pričam o tome…Sigurno su neke povrede uticale na ostale igrače, ali imamo mi ekipu, imamo dosta dobrih igrača", smatra Nikolić. 

Svjetsko prvenstvo u košarci počinje 25. avgusta, a Srbija će u grupi u Kvejzon Sitiju na Filipinima odmjeriti snage sa Kinom, Južnim Sudanom i Portorikom. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC