• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Željko Obradović je tu! Isplivala fotografija iz hale - tu je napravio giganta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najtrofejniji trener Evrope takođe gleda važan meč reprezentacije Srbije.

 Željko Obradović gleda meč Grčka Srbija na Akropolis kupu Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije u Atini igra protiv Grčke prvu zvaničnu pripremnu utakmicu za Svjetsko prvenstvo na Filipinima (25. avgust - 10. septembar), a na tribinama je i Željko Obradović.

"Žoc" je uvijek dragi gost u dvorani u kojoj je proveo najslavnije dane karijere i vodio Panatinaikos do čak pet titula prvaka Evrope. Ovog puta, on navija za Srbiju protiv tima u kojem igra njegov doskorašnji igrač, Janis Papapetru - Grk koji je prošle sezone igrao za Partizan, a onda se ovog ljeta vratio u Panatinaikos, iz kojeg je i stigao među crno-bijele.

U gradu u kojem je živio 13 godina, Obradović je možda i poslovno, dok se i dalje nagađa ko će biti pojačanje Partizana, prije svega na poziciji "jedan". Među navodnim rješenjima crno-bijelih je i Grk Nik Kalates, koji ovog utorka nije na terenu, jer neće nastupati za reprezentaciju ovog ljeta.

Reprezentaciju Grčke vodi Obradovićev dugogodišnji saradnik i kum, Dimitris Itudis, koji je sa njim u Panatinaitaikosu sarađivao kao prvi asistent, a potom je napravio veliku samostalnu karijeru i dva puta vodio CSKA do titule prvaka Evrolige. I sljedeće sezone njih dvojica biće opet rivali, jer Itudis u Fenerbahčeu pravi ponovo snažan tim i u njega je doveo i doskorašnjeg plejmejkera crno-bijelih, Jama Madara.

Ipak, ovog trenutka u prvom planu je reprezentacija i važna pripremna utakmica Grčka - Srbija, u sklopu priprema za Mundobasket. "Orlovi" će naredni meč u Dvorani OAKA igrati u srijedu, protiv Italije, takođe u terminu od 18.45 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC