• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanci žele Jokića u svojoj reprezentaciji! Objava napravila haos na društvenim mrežama: "Dajte Nikolu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Amerikanci bi voljeli da za reprezentaciju zaigra Nikola Jokić,sličan broj glasova dobio je Janis Adetokubo, a najmanje Luka Dončić.

 Amerikanci bi u svojoj reprezentaciji voljeli da vide Nikolu Jokića Izvor: MN PRESS

Amerikanci bi voljeli da vide Nikolu Jokića u njihovoj reprezentaciji. "ESPN" je na društvenim mrežama napravio pometnju jednom objavom. Postavio je fotografiju na kojoj se nalaze srpski as iz Denvera, Janis Adetokumbo i Luka Dončić. Uz to je uslijedilo pitanje - koga od njih biste voljeli da vidite u američkoj reprezentaciji.

Bilo je to dovoljno da se jave mnogi korisnici Tvitera u objavi koju je vidjelo skoro 600.000 ljudi. Najveći broj komentara odnosio se na Jokića.

"Nikola naravno, on je najbolji igrač na planeti", "Jokić, ostali nisu čak ni blizu", "U ovom timu Amerike najbolje bi legao Jokić, jer sve može da ide kroz njega, podigao bi cijelu ekipu". Dosta komentara dobio je i Grk, najviše zbog atletskih predispozicija i odbrane, dok je najmanje glasova dobio Luka uz najčešće obrazloženje da "Amerika ima previše odličnih igrača na bekovskim pozicijama".

Niko od njih, čak i kada bi želio, ne bi mogao da promijeni nacionalni tim, usljed pravila FIBA. Doduše, to pravilo očigledno ne važi za sve pošto je Erik Gordon dobio dozvolu. NBA as igraće za Bahame jer je FIBA odlučila da "može da se pridruži programu nacionalnog tima u razvoju jer je to u najboljem interesu košarke." Kada su u pitanju spomenuta trojica igrača izgleda da će samo Dončić igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Poznato je već da Jokić neće biti u srpskom timu za Mundobasket, dok se Janis oporavlja od povrede. Imao je manju operaciju, još uvijek ne trenira i nije u timu Grčke i male su šanse da će se oporaviti na vrijeme. Dončić je imao manju povredu, ali nije ništa ozbiljno. Vidjelo se to u meču sa Crnom Gorom kada je zabilježio tripl-dabl (34, 14as, 13sk). Podsjećanja radi, Dončić je mogao da igra za Srbiju...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC