• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada je i zvanično - MVP dolazi u reprezentaciju Srbije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sjajni mladi organizator igre Nikola Topić pridružiće se pripremama nacionalnog tima Srbije pred Mundobasket!

 Nikola topić priključen reprezentaciji Srbije Izvor: KSS/Dragana Stjepanović

Nikola Topić se i zvanično pridružuje košarkaškoj reprezentaciji Srbije! MVP nedavno održanog Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina je poslije sjajnih igara na Eurobasketu na kome je bio apsolutno prva figura zapao za oko i američkom "ESPN-u", ali se nakon takmičenja nije pridružio seniorima. 

Iako je bio na spisku selektora Svetislava Pešića on je prvo ozvaničio pozajmicu iz Crvene zvezde u Megu, a zatim odletio na Mikonos gdje je odigrao prvi meč sa novim timom. Ipak nakon tog meča će se ipak pridružiti selekciji Srbije, naveo je njegov menadžer Miodrag Miško Ražnatović. 

"Nikola Topić poslije sjajnog debija za Megu u toku dana napušta pripreme kluba i leti za Beograd. U dogovoru sa selektorom Pešićem očekuje se da večeras odradi prvi trening sa reprezentacijom", napisao je Ražnatović i tako potvrdio riječi prvog čovjeka Crvene zvezde Nebojše Čovića koji je to isto najavio nešto ranije. 

Za sada Srbija na poziciji plejmejkera od "čistih" jedinica ima samo Stefana Jovića, a na toj poziciji minute uzimaju Aleksa Avramović i Marko Gudurić. Ranije je i Bogdan Bogdanović znao da ima minutažu na tom mjestu, a Dejan Davidovac je u Crvenoj zvezdi često igrao pleja, čak je tako i dobio prve minute u Evroligi. Sada će konkurencija biti dodatno pojačana, a možda ćemo Topića vidjeti na terenu već u srijedu od 19 časova u meču sa Portorikom u "Beogradskoj areni". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC