• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin doživotno izbačen iz košarke! Utvrđeno da je učestvovao u namještanju mečeva

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije istrage koju je pokrenula FIBA, stigao je i epilog da je Stefan Šajin doživotno suspendovan.

 Stefan Šajin doživotno suspendovan Izvor: MN PRESS

Srpski košarkaš Stefan Šajin (30) dobio je doživotnu zabranu igranja košarke, prenosi "Sportski žurnal". FIBA je već neko vrijeme "češljala" srpske košarkaše poslije prijave da su učestvovali u neregularnostima, a nezvanično je Šajinu i dokazana optužba i zbog toga je suspendovan za sva vremena.

Šajin je inače krilni centar koji je rođen u Pančevu 1993. godine i koji je tokom karijere igrao za subotički Spartak, zemunsku Mladost, Dinamik, Vojvodinu, Šriljevu, CSM Medijasu... U trenutku kada je pokrenuta zvanična istraga, Stefan Šajin je bio član Vojvodine, međutim sporni događaji oko namještanja utakmica nisu se desili u trenutku kada je igrao za srpske klubove, dok nije precizirano kada se to dogodilo.

Osim Šajina, među onima koje je FIBA sumnjičila za namještanje utakmica bio je Saša Avramović, s tim da za njega nema nikakvih informacija o tome da li je tokom procesa to i dokazano.

"Tačno je da smo od strane FIBA obaviješteni o suspenziji igrača novosadske Vojvodine. Po dobijanju kompletne dokumentacije Stefan Šajin je suspendovan, sankcionisan je zabranom igranja. Cijeli slučaj je povjerljiv i osjetljiv i ne bih želio da govorim o detaljima. Ono što samo mogu da potvrdim je da sporni događaji ni na koji način nisu povezani sa Košarkaškom ligom Srbije, već sa jednom ligom u regionu", rekao je prije izricanja presude Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC