• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKVU SRBIJU HOĆEMO DA GLEDAMO! Nikola "lijepi", Ognjen pogađa, a Bogdan... (VIDEO)

Reprezentacija Srbije u strašnoj formi na pripremnom meču protiv Portorika.

 Fantastična akcija košarkaša Srbije Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Reprezentacija Srbije igra jednu od posljednjih pripremnih utakmica pred Mundobasket, a "orlovi" Svetislava Pešića pošteno su se rastrčali protiv Portorika. Pred uticajnim ličnostima domaće košarke u Beogradskoj areni Srbija je postigla 65 poena do poluvremena, a jednu od najboljih akcija na meču izveli su Nikola Jović, Bogdan Bogdanović i Ognjen Dobrić.

Nakon fantastične odbrane Jovića i blokade košarkaša Portorika koji je mislio da ima dovoljno prostora i vremena za polaganje lopte u koš, kapiten bogdanović je povukao kontru. Pretrčao je Bogdan čitav teren, a zatim u pravom trenutku i bez gledanja ka saigraču asistirao Dobriću. Jedini igrač koji ne nastupa u NBA, a učestvuje u ovoj akciji, lako je položio loptu u koš protivnika, a ispostavilo se i da je to najbolji potez našeg tima u prve dvije četvrtine. Pogledajte kako je izgledalo:

Podsjećamo, reprezentacija Srbije će u grupi B na Mundobasketu igrati protiv Portorika, Kine i Južnog Sudana. Prvi meč na programu je 26. avgusta protiv selekcije Kine koju predvodi Aleksandar Đorđević, a Srbija će protiv te ekipe odigrati i prijateljski meč u Aziji. Pored te utakmice, reprezentaciju Srbije čeka i prijateljski meč sa Brazilcima pred početak Svjetskog prvenstva koje se igra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC