• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" stigli u halu i igrali košarku osam sati pred prvi meč: Kod Pešića nema popusta, trenira se svaki dan! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srbija je i na dan utakmice na Filipinima izašla na teren i trenirala! /Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića/

 Srbija trenirala na dan utakmice protiv Kine Izvor: Kurir/Dado Đilas

Došao je i taj dan! U petak je nevjerovatnom ceremonijom otvaranja i sjajnim utakmicama počelo Svjetsko prvenstvo u košarci na Filipinima, a sada je vrijeme da zaigraju "orlovi"! 

Srbija je dugo bila na pripremama, odigrala je veliki broj pripremnih utakmica, stigla je prije nekoliko dana u Kvezon Siti, a sada je vrijeme da se zaigra košarka. Na dan utakmice nije bilo odmora za srpske momke već ih je selektor Svetislav Pešić izveo na trening!

Od 11 do 12 časova su trenirali "orlovi" i vidjeli smo na kraju treninga da se vježbao šut sa distance, ali i da je atmosfera u timu bila odlična. Bilo je mnogo šale među igračima, a osam sati prije početka meča sa Kinom srpski tim je otišao u svoj hotel da se odmori i da napuni baterije.

Pogledajte kako je trening "orlova" izgledao: 

Pogledajte

01:20
Trening Srbije pred Kinu na Mundobasketu 2023
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Srbija je sa Kinom igrala 20. avgusta u Šenženu na prijateljskom "Kupu solidarnosti", a tada je srpski tim ubjedljivo trijumfovao. Pred ovaj meč selektor Kine, a bivši trofejni igrač i selektor srpskog nacionalnog tima istakao je pred ovaj meč da mu je čast što će predvoditi Kinu protiv Srbije. 

"Za mene je čast da izađem na teren i budem trener Kine protiv moje zemlje. Biće mnogo emocija. Ali kao što volim da kažem emocije su naši neprijatelji i moramo da ih suzbijemo da bismo bili dobri. Biće ovo jedan od najtežih mečeva na Svjetskom prvenstvu. Oni su kvalitetan tim, sa jakim nogama, jak fizički... Već smo igrali sa njima i znamo ih, ali biće ovo jako težak meč", rekao je Đorđević. 

Utakmica sa Kinom počije u 20.00 časova po lokalnom vremenu tj. u 14.00 kod nas, a prije toga ćemo gledati duel Južnog Sudana i Portorika od 10.00 po srednjoevropskom.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC