• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samo dajte tu nulu na Semaforu! MVP režirao dramu u grupi "orlova": Dajte da se dignemo, poslije ćemo o Srbiji! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karlik Džons je mogao da bude heroj, ali na kraju je ipak njegov Južni Sudan izgubio od Portorika u meču prvog kola grupe B. /Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića/

 Karlik Džons o porazu Južnog Sudana od Portorika Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Kakvu smo dramu gledali ma startu grupe B Mundobasketa! Južni Sudan je vodio cijeli meč i bio je na korak od pobjede nad Portorikom, a zatim je sve prosuo. Kada je sve izgledalo izgubljeno Karlik Džons je trojkom izjednačio, a poslije promašena dva bacanja Romera na tri desetinke do kraja meča otišlo se u produžetke.

Tu je Južni Sudan doživio poraz, ali lider ovog tima i aktuelni MVP razvojne lige je siguran da u mečevima sa Kinom i Srbijom mogu da se podignu.

"Sigurno! Ovo je bio težak poraz. Mislim da smo igrali dobro, samo treba da 'zategnemo' neke stvari i da završimo utakmicu. Mislim da smo vodili pet poena razlike tri-četiri minuta prije kraja. Propustili smo nekoliko prilika, ispustili nekoliko skokova. Samo treba da dotjeramo neke detalje", rekao je on posle meča.

Ovo je prvi meč Južnog Sudana na svjetskim prvenstvima, a sjajni plej ističe da je neiskustvo možda jedan od faktora u ovom porazu. 

"Ne znam, može i to da se kaže ipak nam je prva utakmica na Svjetskom prvenstvu. Mislim da je poraz do malih stvari. Dešava se, moramo samo da se pripremimo, gledamo video i budemo spremni za naredni meč. Ovakve stvari su mi se desile mnogo puta i razumijem da u tim situacijama ne smijete ni da previše poletite ni da previe padnete dole jer meč nije gotov dok ne vidite nulu na semaforu. Nekada ide na vašu stranu, a nekada ne", rekao je Džons.

O Srbiji ovoga puta nije htio! Daleko je...

"Mi ćemo da gledamo video sutra, a pošto u sljedećem meču igramo sa Kinom, poslije ćemo da se koncetrišemo na Srbiju. Pokušavamo da budemo najbolji mogući za naredne mečeve", završio je Džons.

Pogledajte

01:34
Karlik Džons
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

 BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:33
Karlik Džons
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC