• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Špijunirali smo Italijane - boli ih glava od Srbije: Poceko 25 minuta ponavljao ova tri imena!

Autor Nikola Lalović

MONDO je na licu mjesta u Manili, a tamo su i srpski navijači! Kada ne navijaju za "orlove", oni pomalo i načulje uši šta drugi pričaju... Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

 Italijani se plaše Srbije na Mundobasketu Izvor: Profimedia

Srbija ne samo da ima navijače koji su otišli čak do Filipina da bodre "orlove", već su tu i da "špijuniraju" rivala! MONDO je u "Araneta koloseumu" pričao sa Milanom koji je iz Australije stigao da podrži naš nacionalni tim i imali smo šta da čujemo!

Stigao je iz Kvinslenda Milan na Filipine, a pošto mu sin igra košarku otišao je sa njim do hotela gdje su smještene reprezentacije kako bi pokušao da zajedno sa sinom dobije autograme naših košarkaša. Tamo je uspio da čuje šta Italijani planiraju za meč sa Srbijom!

"Došao sam sa sinom do hotela gdje je naša reprezentacija kako bi dobili potpise i upoznali se sa igračima. Sjeli smo na ručak da ih sačekamo, a pored nas su sjeli Đanmarko Poceko i njegov asistent (Edoardo Kasalone prim. aut.) Sjedili su odmah pored i od 25 minuta ručka 24 mintua su pričali o nama! Samo sam tri imena čuo, stalno su ponavljali: Jović. Bogdanović, Milutinov!", ispričao nam je Milan!

Sjajni košarkaši našeg nacionalnog tima su se oglušili o molbe obezbjeđenja hotela da ne kontaktiraju sa navijačima pa su Milanovom sinu ispunili sve želje - slikali su se sa njim, potpisali mu se na dres i zastavu i tako mu ispunili san.

A što se tiče utakmice sa Italijom koja je na programu u petak od 10:00 po srpskom vremenu sada znamo o kome brinu Italijani. Kapiten Bogdan Bogdanović i centar Nikola Milutinov su svakako najveće zvijezde tima, ali ostaje nejasno da li Poceka brinu asistencije i odbrana Stefana Jovića ili poeni, trojke i skokovi Nikole Jovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC