• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA UTAKMICA MI UZELA ŠEST GODINA ŽIVOTA! Poceko poslije Srbije zavapio: NE, NE I NE!

Đanmarko Poceko je po svom starom dobrom običaju napravio šou na konferenciji za medije.

 Đanmarko Poceko nakon pobjede nad Srbijom Izvor: Youtube/HellenicBF/Screenshot

"Ah... Moram nešto da kažem..", rekao je Đanmarko Poceko na startu konferencije za medije, a Simone Fontekio mu je dobacio: "Budi pametan! "Haha, nemoguće je", odgovorio je selektor Italije, a onda konačno počeo konferenciju za medije. 

"Prvo hoću da vam ispričam priču. Došao sam na Filipine i zavolio vas sve. A onda sam pričao o Maniju Pakjau i šalio sam se jer sam veliki fan njega i boksa. Nekoliko puta sam rekao da hoću da ga upoznam. Ali u životu nisam očekivao da me pozove kući na večeru. Budite ponosni na njega jer je sjajna osoba. Prava je legenda. Igrali smo šah, izgubio sam i revanš je u ringu. Ali sam izgubio šest-sedam godina večeras tako da ne mogu više da se tučem", istakao je na startu Poceko. 

Čestitao je selektor Italije Srbiji na sjajnom meču, a ponovo je naglasio da mnogo poštuje našu košarku. 

"Hoću da čestitam Srbiji jer su igrali jako dobro. Ovakve utakmice sa njima se dešavaju jer poštujemo Srbiju i srpsku košarku. Ponosni smo jer ih poštujemo i ponosan sam na igrače jer su se vratili sa 16 poena minusa, a nije bilo lako. Pogotovo protiv Srbije. U Italiji me stalno napadaju, a ja ću da nastavim da radim svoj posao kako ja hoću", istakao je on. 

Kao i Simone Fontekio poslije meča i selektor Poceko je morao da progovori o partiji Điđija Datomea. "On je legenda, jer je potpiuno drugačiji od ostalih. Druga stvar... Simone Fontekio će biti slobodan agent i ja sam mu agent. Nećemo manje od 30 miliona, a prvi put u NBA istoriji će menadžer imati bar 30 odsto ugovora", našalio se Poceko. 

Ponovo je njegova Italija dobila Srbiju, a da li on ima neku čarobnu formulu za nas? Kako kaže, nema. 

"Ne, ne i ne! Mi jako poštujemo Srbiju, moji i njihovi igrači su jako dobri momci i imaju dobre odnose. Srpski igrači su sjajni momci i zbog tog respekta možda moji igrači daju više od maksimuma. Ali ne nisam ja tako pametan, nisam genije. Ja sam trener koji daje sve u ruke igračima. Vjerujem im, oni pobeđuju mečeve, a ja ih gubim", završio je on. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC