• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZGUBIO SAM GLAVU, TREBALO JE DRUGAČIJE DA RADIM! Bogdan Bogdanović preuzeo odgovornost za poraz od Italije

Kapiten Srbije se oglasio poslije poraza.

 Bogdan Bogdanović izjave nakon Italije Izvor: Profimedia

Nakon što su košarkaši Italije prošli kroz miks-zonu i slavili pobjedu protiv Srbije, za njima su išli srpski reprezentativci. Bogdan Bogdanović, kapiten "orlova" zastao je i preuzeo krivicu za poraz.

"Bezveze. Previše sam šutirao za tri, a nisu mogli da brane prodor i trebalo je više da napadam. Izgubio sam glavu u trećoj četvrtini, kad smo napravili prednost 16 razlike. Oni su to iskoristili, mi smo pali i da kažem da su nas dobili na iskustvo".

Bogdanović je ubacio 18 pona, ali mu je za to bilo potrebno previše šuteva i uglavnom je promašivao sa distance (1/13), a polovinu svog učinka je ostvario sa linije penala.

"Moramo da se dignemo, nismo ispali, treba da dobijemo Dominikanu što većom razlikom, ne znam da li možemo da budemo prvi... Idemo dalje, šta sad. Jeste teška utakmica, ali šta da kažem..." rekao je Bogdanović.

Srbija će utakmicu odluke odigrati u nedjelju i ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati rasplet u grupi, u kojoj Dominikanska Republika i Italija imaju šansu da pobjedama protiv Portorika uđu u "krug" sa Srbijom. Naravno, pod uslovom da "orlovi" pobjede Dominikanu u nedjelju i ostanu u trci za prvo mjesto i za plasman u četvrtfinale, u kojem samo u slučaju čuda Amerika neće biti rival drugoplasiranom u našoj grupi.

Poslije teško izvojevane pobjede protiv Crne Gore, Amerika ima pred sobom meč protiv Litvanije u kojem će igrati za trijumf kojim bi definitivno osvojila poziciju "broj 1" pred eliminacije.

Pogledajte

01:01
Bogdan Bogdanović
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC