• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARI PEŠIĆ ZAPLAKAO! Srce da pukne zbog Boriše - mogli smo da ga IZGUBIMO!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Svi navijači su se naježili kada su vidjeli postupak selektora.

 Svetislav Pešić poslao poruku Boriši Simaniću Izvor: Sportklub/Printscreen

Reprezentacija Srbije ostvarila je senzacionalnu pobjedu protiv Litvanije u četvrtfinalu Mundobasketa i plasirala se u polufinale Mundobasketa 2023. Poslije meča u kojem je Bogdan Bogdanović briljirao, pa poslao poruku zahvalnosti Boriši Simaniću, svi su bili pod snažnim emocijama, a popularni "Kari" pogotovo.

Iako je kao igrač i trener prošao sve i bio i prvak Evrope i svijeta, Pešić nije krio koliko je emocija "isplivalo" iz njega poslije ove pobjede. Pogotovo kada se govorilo o Simaniću, koji je prethodnim dana u bolnici ostao bez bubrega poslije komplikacija nakon pretrpljenog udarca protiv Južnog Sudana.

U izjavi za "Sport klub", Pešić je pogledao u kameru, stavio prst na usta i poslao poljubac operisanom košarkašu, koji strašnim spletom okolnosti nije u ekipi. Pešić je umkesto rokeči samo poslao poljubac Simaniću, kao i zagrljaj. "Boriša, drži se, Boriša!"

"Ja sam tu dosta emotivan i kad je on u pitanju, sve to što se dešavalo bila je katastrofa za nas. Nikome to ne bih poželio, ni od čega napravilo se svašta. Mogli smo da ga izgubimo, ali nismo. Briga je. Naravno, svaki dan igraš utakmice, pripremaš, ali on je krasan dečko i svi kažemo - kako baš njega to da zadesi? imali smo veliku sreću da je profesor Radovanović vrsni, iskusni doktor. Ne znam šta bi se deslio da on nije bio tu", rekao je Pešić ka konferenciji.

Pogledajte i koju je poruku poslao na tabli u svlačionici:

Ipak, sve raduje to što je Simanić dobro, što je ustao u utorak iz kreveta i što je po svemu sudeći na putu oporavka poslije izuzetno teških dana u Manili. Sve sada izgleda mnogo, mnogo bolje i sigurno je da će Boriša i u nastavku turnira pružati veliku podršku.

Pogledajte

02:00
Reprezentacija izjava
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC