• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUSTITE AMERIKU, SRBIJA NAS JE RAZBILA! Pobijedili SAD, pa vidjeli MOĆ Pešićeve čete!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nisu imali mnogo šansi u meču protiv Srbije, koja je tokom druge dionice prelomila meč!

 Litvanci razočarani nakon poraza od Srbije na Mundobasketu 2023 Izvor: Kurir/Dado Đilas

Reprezentacija Srbije razbila je Litvaniju na Mundobasketu i plasirala se u polufinale! Naravno, selektor Svetislav Pešić i kapiten Bogdan Bogdanović bili su izuzetno raspoloženi na konferenciji za medije, a zanimljivo je bilo i kada su se obraćali Litvanci. Njihov igrač Tada Sedekerskis bio je brutalno iskren!

Priznao je pred novinarima da je četa Svetislava Pešića potpuno razbila njegov tim - ono što u posljednjem kolu grupne faze nije mogla da uradi ni američka reprezentacija!

"Znate da je teško pričati sada jer je ovo bila najvažnija utakmica za nas. Do sada smo imali sjajan turnir, pobijedili smo pet mečeva zaredom i pobijedili smo i SAD. Respektujemo Srbiju, zaboravili smo meč sa Amerikom i dobro smo se spremili, stvarno ne znam šta se desilo. Bili su bolji od nas i jednostavno su nas razbili", rekao je Tadas Sedekerskis.

Osvrnuo se litvanski košarkaš i na to što njihov tim nije uspio da ostvari plasman kakav su željeli - umjesto borbe za medalje igraće za plasman od 5. do 8. mjesta, iako su u utakmicu protiv Srbije ušli kao favoriti. Tadas smatra da ih meč protiv Amerikanaca nije poremetio prije "orlova"!

"Bila je to velika pobjeda, ali mi smo ovdje došli po medalju. Naravno niko nije očekivao da igramo tako dobro. a znali smo da ako hoćemo medalju moramo da pobijedimo Srbiju i da je utakmica sa SAD nebitna. To je istorija. Sad nemamo šansu da se borimo za medalju. Nismo mislili da smo dobri kada smo odigrali protiv SAD, ali mi smo znali kakav je tim Srbija. Mi smo 100 odsto zaboravili meč sa SAD jer znamo kakvi su igrači Bogdanović, Jović, Milutinov...", dodao je košarkaš Litvanije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC