• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaspao i odmah dobio otkaz! Znate da je Majk Džejms igrao u Hrvatskoj? Otjeran je zbog katastrofalnog ponašanja!

Autor Dragan Šutvić

Jedan od najboljih igrača Evrolige Majk Džejms dobio je svojevremeno otkaz u KK Zagreb zbog nekoliko propusta. Najdrastičniji je onaj koji je napravio na jednom video-sastanku.

 majk džejms otjeran iz zagreba  Izvor: MN PRESS

Majk Džejms je jedna od najvećih zvijezda Evrolige, koja je svoju karijeru evropsku započela u KK Zagrebu, što danas mnogi ne znaju. Nije imao priliku da se proslavi u tom klubu jer je samo nakon četiri mjeseca dobio otkaz. Džejms je zaspao više puta tokom video-sastanaka, što je zagrebački klub na inicijativu trenera Danijela Jusupa odmah sankcionisao raskidom ugovora.

Miralem Halilović, košarkaš Galatasaraja Nef Istanbula, nedavno je dao intervju gdje je ispričao priču o tome kako je američki bek otpušten iz kluba poslije samo nekoliko mjeseci. "Bila mu je to prva sezona u Evropi. Trener je bio Danijel Jusup. Nakon što je tamo ostao mjesec ili dva, bio je šokiran radom i načinom igre u Evropi", rekao je Halilović.

Bosanski košarkaš je otkrio razlog otkaza Majka Džejmsa u zagrebačkom klubu za koji je nastupao od avgusta do decembra 2012. godine. "Da li zbog kontakta sa porodicom u Americi, video igrica, ili izlaska... Ali zaspao je dva-tri puta tokom video analize koju smo gledali, što je bila velika uvreda za trenera", rekao je Halilović.

"Otpušten je jer je nekoliko puta zaspao tokom video analize. Isti Majk Džejms, koji je dobio otkaz u Zagrebu, poslije nekoliko godina je igrao u Panatinaikosu, a potom i u NBA. Na kraju je imao jednu od najboljih karijera u Evropi, ali njegov početak je bio veoma težak", zaključio je Halilović. 

Džejms je 2012. godine potpisao svoj prvi međunarodni ugovor sa Zagrebom, a kasnije u karijeri nosio je dres Panatinaikosa, Olimpije iz Milana, CSKA iz Moskve, Bruklin Netsa i Monaka, u kojem je potvrdio da je jedan od najboljih igrača Evrope.

Majk Džejms obeležio je meč jednim neverovatnim potezom.
Izvor: Youtube/Euroleague Basketball

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC