• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov spektakl na punom Tašmajdanu! Košarka u centru Beograda, sve stalo zbog Alekse Avramovića!

Autor Dragan Šutvić

Partizan igra protiv Fuenlabrade na Tašmajdanu.

 partizan fuenlabrada tašmajdan  Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Ove srijede od 18 časova, Partizan protiv Fuenlabrade igra prijateljski meč na Tašmajdanu. Srpski klub organizovao je pripremnu utakmicu protiv svog najdražeg protivnika na otvorenom i to je prilika za navijače da uživaju uz tim Željka Obradovića, koji prvi put nastupa u glavnom gradu Srbije od osvajanja ABA lige prošle sezone.

Karte za spektakl već su rasprodate i to prije nekoliko dana, stadion se polako puni i biće krcat. Povrh toga što će navijači moći da pozdrave trenera Željka Obradovića, upoznaće uživo i nove igrače Frenka Kaminskog, Pi-Džej Doužera, Mateuša Ponitku, opet će dočekati svog ljubimca - povratnika Ognjena Jaramaza, a naravno vidjeće i svoje stare ljubimce, među kojima će sigurno biti i ljubimac cijele nacije Aleksa Avramović, kome je posvećena i jedna zastava na tribinama. Naravno, on neće nastupati zbog objektivnog razloga - skorog dolaska sa Mundobasketa, na kojem je ispisao istoriju u dresu Srbije. Kada je ušao na stadion svi su ustali i pozdravili ga povicima "MVP, MVP".

Pogledajte prve fotografije sa Tašmajdana:

Ova dva kluba imaju veliku istoriju. Partizan je 1992. godine, kada je postao šampion Evrope, mečeve igrao van Beograda zbog ratnog stanja. Bilo je to baš u Fuenlabradi, predgrađu Madrida gdje je srpski tim bio domaćin sve do čuvene završnice takmičenja u Istanbulu i trojke Saleta Đorđevića za vkečnost.

Zbog svega toga i španski klub je prošle godine u znak sjećanja na taj trofej na jednom meču nosio natpis "Partizan de Fuenlabrada". "Postoje neraskidivi odnosi između nas, neraskidiva veza, kako su nas tamo dočekali, navijali za nas protiv španskih timova", rekao je Željko Obradović u jednom od ranijih intervjua. Sada su opet zajedno, na Tašu, spektakl je zagarantovan!

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC