• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski košarkaš ostao bez teksta: "To što su uradili Jokiću u NBA je krađa vijeka!"

Autor Dragan Šutvić

Hrvatski košarkaš Kruno Simon razočaran je što Nikola Jokić nije dobio MVP nagradu.

 krunoslav simon jokić nije mvp nba lige to je krađa vijeka  Izvor: Profimedia

Nikola Jokić odveo je prošle sezone Denver do istorijskog prvog šampionskog prstena, međutim iako je igrao na nivou prethodne dvije MVP sezone - ako ne i bolje - nije dobio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA. Nagrada je ipak poslije mnogo pompe u javnosti otišla u ruke Džoela Embida i tek kada su mnogi videli kakvu razliku za svoj tim Jokić pravi u plej-ofu, bili su spremni da priznaju grešku.

Jasno je da je to sada "završena priča" i da nema načina da se promijeni istorija, pa zato hrvatski košarkaš Kruno Simon ističe da je to istorijska sramota koja ne smije da se ponovi u budućnosti. Poznati košarkaš je gostujući u podkastu "Inkubator" istakao da je nagrada morala da bude Jokićeva.

"Da li mislim da su mu ukrali treću MVP nagradu? Ma, to je čista prevara, krađa vijeka, meni je to jezivo", naglasio je Simon u već pomenutoj emisiji i objasnio zašto više cijeni Jokića od Embida.

"Toliko je dominirao, sprdao se i sa tim Embidom, a moraju znači... Možda im je puno bilo da tri puta dobije nagradu. Meni je to sprdačina bila, ja kada sam to pročitao rekao sam da više neću ni pratiti NBA", kazao je Simon koji se nasmijao na komentar da je i Nikolu Jokića to posebno pogodilo i da se razočarao što nije dobio MVP nagradu: "Da, da, vidim da je nasekiran jako...", bio je sarkastičan hrvatski košarkaš.

Podsjetimo, Jokić je odveo Denver do šampionskog prstena u finalu protiv Majamija (4:1), nakon čega je napravio veliku pauzu i odlučio je da ne igra za reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu. Uskoro ga očekuje i nova sezona, a svi se nadamo da će biti u timu Srbije za Olimpijske igre narednog ljeta u Parizu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC