• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Filipinima igrao protiv Srbije, a sad ide u NBA: Centar Južnog Sudana potpisao za Boston

Venjen Gebrijel se protiv Srbije na Mundobasketu nije proslavio, ali je na ostalim mečevima bio dovoljno dobar da zaradi novi NBA angažman.

 Venjen Gebrijel Boston Seltiksi Izvor: Profimedia

Na Svetskom prvenstvu smo ga gledali u duelu sa Srbijom, a sada je potpisao ugovor sa novim NBA supertimom. Centar reprezentacije Južnog Sudana Venjen Gebrijel potpisao je jednogodišnji ugovor sa Boston Seltiksima. Visoki Afrikanac je prošle sezone bio član LA Lejkersa i prosječno je bilježio 5,5 poena i 4,2 skoka kao rezervni centar.

Na Svjetskom prvenstvu na Filipinima bio je dio ekipe koja je bila jedno od iznenađenja na turniru i prosječno je za 23,6 minuta postizao 9,2 poena iz 6,8 skokova i 1,2 asistencije po utakmici. Protiv Srbije u meču koji nažalost pamtimo po užasnoj povredi Boriše Simanića imao je blijedu partiju i upisao je samo četiri poena i dvije asistencije.

Vidjećemo kako će izgledati rotacija Bostona na visokim pozicijama naredne sezone i koliko će tu biti mjesta za Gebrijela. Prva opcija je svakako Kristaps Porzingis, tu je i veteran Al Horford u svojoj možda i posljednjoj sezoni, kao i visoki Luk Kornet, kao i Portugalac koji se dovodio u vezu sa Partizanom Nimjas Kveta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC