• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zvezde oduševili Evroligu!

Autor Dragan Šutvić

Fantastični snimci iz Beogradske arene, gdje je Crvena zvezda pobijedila Asvel, našli su mjesto i na zvaničnim profilima Evrolige.

 delije oduševile evroligu  Izvor: Twitter/Euroleague/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde nakon prvog takmičarskog dana u Evroligi zauzimaju lidersku poziciju, zahvaljujući ubjedljivoj pobjedi protiv Asvela (94:73) u Beogradskoj areni! Trijumf nad francuskim timom ispratile su i pune tribine najveće hale u Srbiji, a Evroliga se na svojim zvaničnim kanalima pohvalila atmosferom iz Beograda, sa utakmice koju je pratilo oko 19.000 navijača.

Na društvenim mrežama postao je hit snimak iz Arene, na kojem se prvo vidi najbolji pojedinac meča Šabaz Nejpir (21 poen), a zatim se kadar seli na tribine. Nekoliko širokih kadrova bili su dovoljni da se vidi kako se tribina trese na početku meča, dok su krupni kadrovi poslužili da se istakne kako svaki od navijača u hali utiče na nadglašavanje himne Evrolige, što fanovi crveno-bijelih rade već godinama. Pogledajte kako je izgledalo:

Košarkašima Crvene zvezde očigledno je prijalo da zaigraju u ovakvoj atmosferi. Meč su počeli sa pet pogođenih trojki iz isto toliko pokušaja, a već u uvodnim minutima susretima napravili su dvocifrenu prednost koju su sačuvali do kraja. Uz to je izjednačen i rekord po broju pogođenih trojki (17) na jednom evroligaškom meču crveno-bijelih, a Nejpir i Gedraitis su pokazali da će biti prava pojačanja i oslonac ekipe za sezonu. Tim Duška Ivanovića stigao je do lake i ubjedljive pobjede nošen snagom navijača, što mu je omogućilo da prenoći na prvom mjestu tabele, barem dok se ne kompletira kolo.

Inače, navijački spektakl u Beogradskoj areni došao je samo dan nakon što su navijači na fudbalskoj utakmici protiv Jang bojsa istakli koreografiju preko čitavog stadiona i oduševili Evropu. Na sjevernoj tribini stadiona Rajko Mitić našla se čuvena Van Gogova slika "Zvjezdana noć", a vijest o tome prenijeli su i najuticajniji mediji na kontinentu. Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:22
Boriša Simanić izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC