• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić nikad spremniji - pogledajte fotografije! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić nije samo odmarao tokom ljeta, pošto se čini da nikad bolje ne izgleda.

 kako izgleda nikola jokić Izvor: Profimedia

Nikola Jokić donio je prošle sezone Denveru prvu šampionsku titulu u istoriji franšize, a čini se da iste namjere sa Nagetsima ima i ove sezone. Jokić se početkom oktobra pojavio na okupljanju tima za 2023/24, a mnogi su primijetili da je delovao "jače" nego prošle sezone, odnosno čini se da nije baš bio besposlen tokom prethodnih 112 dana - koliko je prošlo od posljednjeg meča Denvera u finalu NBA protiv Majamija i razgovora sa medijima.

Navikli smo prethodnih godina da se Jokić "opusti tokom ljeta", posebno ako ne igra za reprezentaciju, međutim iako smo ga viđali na koncertima, konjičkim trkama i ostalim priredbama, čini se da je ipak pazio na ishranu i da je radio u teretani pošto je djelovao odlično na početku okupljanja. Pogledajte kako sada izgleda Jokić:

Zvanični podaci sa sajta NBA govore da Jokić ima 129 kilograma (nismo sigurni da li su apdejtovani za novu sezonu), a samo su dvojica igrača teža od njega. U pitanju su dva Balkanca - novi košarkaš Finiksa Jusuf Nurkić i povratnik u Hjuston Boban "Bobi" Marjanović koji imaju po 132 kilograma. Interesantno, od sve trojice je lakši Zajon Vilijamson, sa kojim se navijači već šale da se ugojio tokom pauze zbog povrede kolena.

Pogledajte i kako je Nikola Jokić izgledao na okupljanju prije godinu dana, pa i sami procijenite da li vam se čini da je dodatno nabacio mišiće. Kada bi se to tek uporedilo sa dolaskom u NBA, može se reći da je prevalio ogroman put do današnjih visina i uspjeha sa Denverom.

Izvor: Profimedia

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC