• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola, nismo znali da i to znaš! Jokić oduševio na treningu Denvera - može i američki fudbal! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić se odlično snalazi i kada treba da se igra američki fudbal!

 Nikola Jokić igra američki fudbal Izvor: Twitter/nuggets/printscreen

Najbolji košarkaš Denver Nagetsa nije talentovan samo za sport u kojem je najbolji na svijetu - trening tima iz Kolorada pokazao je da se Nikola Jokić odlično snalazi i kada je lopta nešto drugačijeg oblika, prilagođena američkom fudbalu! Iako taj sport nije previše popularan u Srbiji, centar iz Sombora mogao bi da ga "omasovi" sada kada je vidio da mu sasvim dobro ide!

Prethodnih godina smo ga uglavnom gledali u ulozi kvoterbeka jer je pasovima preko čitavog terena započinjao akcije svog tima i tražio saigrače koji su bili u "ofsajdu", pred protivničkim košem. Snimci sa posljednjeg treninga Denver Nagetsa govore da se Jokić za novu sezonu priprema i u ulozi hvatača - istrčao je do polovine terena, a zatim uz malo problema uspio da uhvati pas koji mu je bačen.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Denver Nagetsi podijelili su taj trenutak na svom Tviter profilu, uz napomenu da će nakon trofeja u NBA pokušati da osvoje i onaj koji je namijenjen najboljem timu u NFL-u! Nema sumnje da bi Nikola Jokić morao da bude izuzetno važan dio tima i u tom slučaju. Snagom bi mogao da pomogne ekipi, da je dobar kvoterbek već smo znali, a sada se istakao i kao hvatač.

Inače, u Denveru postoji NFL franšiza koja posljednjih godina nema mnogo uspjeha u ligi. Posljednja od tri titule osvojena je 2015. godine, a od tada Denver Bronkosi nisu uspjeli ni da se domognu plej-ofa. Sa druge strane vlasnik Nagetsa Sten Krenke u svom vlasništvu ima i Los Anđeles Remse, koji su posljednju od svoje četiri titule osvojili 2021. godine!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC