• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda, Partizan, pa otkaz rođenom bratu! Više niko ne može da gleda bruku!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon dva ubjedljiva poraza i posljednjeg mjesta u Evroligi, francuski tim će da promijeni trenera.

 Asvel mijenja trenera Izvor: MN PRESS

Nova sezona, a stari Asvel - francuski tim se ponovo brukao u uvodnim kolima Evrolige. Crvena zvezda je bila izuzetno ubjedljiva (94:73) u prvoj rundi koja se igrala u Beogradu, a zatim je Partizan na gostovanju naneo francuskom predstavniku i drugi poraz (88:62) u evroligaškoj sezoni. Dovoljno da se shvati da tako dalje ne može, pa Toni Parker razmišlja da smijeni rođenog brata, Ti Džeja!

Kako prenose pojedini francuski mediji i specijalizovani košarkaški sajtovi u Evropi Ti Džej Parker je blizu otkaza u klubu čiji je dio postao prije više od deset godina. Rođeni brat slavnog Tonija Parkera postao je pomoćni trener u klubu 2013. godine, a kada je ispekao zanat 2020. godine promovisan je u prvog trenera. I klubu nije donio gotovo ništa!

Ekipa je već nekoliko godina među najslabijima u Evropi, pored ogromnih ulaganja slavnog francuskog košarkaša. O tome da klub nema novca - što nije tačno jer je budžet preko 20 miliona, Ti Džej Parker je govorio i u Beogradu, a možda bi bolje bilo da se pozabavio selekcijom košarkaša koje trenira.

Za sada je protiv Ti Džej Parkera Upravni odbor koji je i pokrenuo priču o smjeni, iako aktuelni trener ima ugovor do 2026. godine. Jasno je da bi morali da mu plate barem dio od unaprijed dogovorene zarade, a pitanje je i kakvu bi zamjenu uspjeli da pronađu na tržištu jer je sezona tek počela. Kao jedna od opcija pojavljuje se Vensan Kole, koji je i dalje selektor Francuske.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC