• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće biti kao protiv Zvezde! Avramović i Anđušić oprezni pred evroligaško gostovanje: "Drugačiji su kod kuće"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Danilo Anđušić i Aleksa Avramović iznijeli su svoje utiske pred meč sa Asvelom.

 Danilo Anđušić i Aleksa Avramović izjave pred meč sa Asvelom Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan ide u Francusku po prvi evroligaški trijumf. Na startu sezone u elitnom takmičenju izgubio je od Makabija u Tel Avivu u utakmici u kojoj je bilo mnogo zamjerki Željka Obradovića. I igrači su svjesni da je to bila jedna od najlošijih partija i traže iskupljenje na gostovanju protiv Asvela.

Pred odlazak Vilerban na pitanja medija odgovarali su Danilo Anđušić i Aleksa Avramović.

"Poslije teškog poraza od Makabija u Tel Avivu odlična je bila reakcija ekipe protiv Krke koja je nezgodan protivnik svima u tom Novom Mestu. Ne možemo da poredimo te timove, igramo sa evroligaškim timom koji dugo igra na vrhunskom nivou, oni su konstantan sadržaj Evrolige. Dobar su tim, oporavio se Lovernj, pojačali su se intenzitet treninga, to ide bolje, nadam se da će od nas zavisiti i da ćemo imati potrebnu koncentraciju i ozbiljnu agresivnost u oba pravca i da ćemo pobijediti", počeo je Avramović.

Prošle sezone je francuski tim slavio protiv crno-bijelih zahvaljujući Nandu De Kolou koji je ubacio 32 poena (6/8 za tri).

"Njihova hala je puna, nije to atmosfera na koju nismo navikli ni atmosfera koju pravi ovaj dio Evrope, ne treba to da nas omete. Zavisimo samo od sebe. Prošle godine je bila dobra utakmica, mi smo se tada uigravali, sad se takođe uigravamo, mislim da smo iz dana u dan sve bolji i da ćemo uz dobar pristup imati velike šanse da pobijedimo", jasan je Avramović.

Danilo je istakao da poraz Asvela na startu Evrolige od Crvene zvezde (94:73) ne daje pravu sliku ekipe.

"Biće teško sigurno, bez obzira na ubjedljiv oporaz od Zvezde u prvom kolu. Drugačiji su tim kod kuće, imaju dobar tim, sa iskusnim igračima, moramo da budemo fokusirani i da pobijedimo, to će nam značiti za nastavak takmičenja i sljedeće utakmice. Treba da se podignemo poslije Makabija, tamo nismo najbolje izgledali, nije bilo prave energije ni u defanzivi ni ofanzivi, vjerujem da će biti drugačije ovog puta i da ćemo slaviti", rekao je Anđušić.

Uvjeren je da će i tim Ti Džeja Parkera željeti da pokaže reakciju poslije ubjedljivog poraza od crveno-bijelih.

"Sigurno da će biti drugačije, jer igraju kod kuće. Dosta bolje i opuštenije igraju na svom terenu. Neće biti ista utakmica kao što je bilo protiv Zvezde, tad su lako izgubili. Svaki meč kod kuće im znači, kao i svima, vjerujem da će pokazati drugačiju igru i drugu sliku. To od nas zahtijeva maksimalnu fokusiranost", zaključio je Anđušić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC