• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ponudio Arenu Makabiju, oglasio se Željko Obradović!

Autor Dragan Šutvić

Trener crno-bijelih Željko Obradović govorio je pred gostovanje Partizana u Francuskoj u Evroligi.

 asvel partizan željko obradović Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan je maestralno počeo sezonu u ABA ligi i ubedljivo je slavio protiv Mornara (110:78) i Krke (96:56), međutim start sezone u Evroligi nije bio onakav kakvom su se nadali. Makabi je slavio 96:81 u Tel Avivu, a tokom i poslije meča Obradović je redom kritikovao svoje igrače zbog pristupa i nepoštovanja dogovora, napravljenog u pripremi utakmice.

Sada to mora da se promijeni na gostovanju Asvelu koji će tako u prva dva kola Evrolige igrati protiv srpskih klubova. Prije samo nekoliko dana izgubili su od Crvene zvezde 94:73, a sada će morati da se "vade" protiv Partizana na domaćem terenu, gdje im nikako neće biti lako. Ipak, upozorava i trener Željko Obradović da je pred njegovim igračima vrlo teška utakmica jer i Parkerovi igrači moraju da pokažu reakciju na poraz.

"Ovo nam je druga utakmica na strani u Evroligi i očekujemo da igramo agresivnije i bolje napadački nego kako je bilo u prvoj utakmici. Bilo je mnogo negativnih stvari. Reagovali smo treninzima. Igramo protiv tima koji iako je izgubio prvu utakmicu, neuporedivo je bolji tim nego prošle godine i sigurno da i oni sada očekuju reakciju. Moramo da budemo koncentrisani i da promijenimo način igre", kazao je Željko Obradović uz potvrdu da su svi igrači dobro, kao i da i ovoga puta neće biti mjesta za mladog Tristana Vukčevića, kao ni protiv Makabija.

Pogledajte

01:03
Željko Obradovic izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Trener crno-bijelih upitan je i za stav povodom toga što je Ostoja Mijailović ispred Partizana ponudio halu i sve što je potrebno Makabiju zbog ratnih dešavanja u Izraelu, na šta nije želio mnogo da se obazire i prvenstveno je želio da za sada priča o utakmici protiv Asvela: "To je stvar za ljude iz kluba, oni su se time bavili, nekako mi više treba vremena za ovo ovdje što se dešava", pokazao je Obradović pogledom ka igračima na treningu.

Podsjetimo, meč između Asvela i Partizana igra se u četvrtak od 20 časova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC