• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još nisu smislili odbranu od Nikole Jokića! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Spektakularan pogodak Nikole Jokića na samom početku meča protiv Čikaga, na pripremnoj utakmici.

 pogodak nikole jokića Izvor: Twitter/NBA/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa pripremaju se za sezonu u kojoj će braniti NBA titulu, a za sada sve ide po planu! Na trećem pripremnom meču upisali su drugu pobjedu - u Koloradu su se revanširali Čikago Bulsima za neuspjeh od prije tri dana i predvođeni Nikolom Jokićem stigli su do pobjede (116:102). Srpski centar proveo je na terenu 23 minuta, postigao 15 poena, imao devet skokova i pet asistencija, a sve što je radio tokom meča izgledalo je kao lakši trening.

Vidi se da Nikola polako ulazi u formu i da će biti pravi kada sezona počne, a do tada ima prostora da se još malo opusti - kako je to radio tokom cijelog ljeta. Ovog puta Jokić uživa sa loptom u rukama, a za njegov najkarakterističniji potez još nije izmišljena odbrana. Popularni "Sombor shuffle" biće nerješiva enigma za odbrane i u predstojećoj sezoni.

Priliku da to vidi na licu mjesta imao je iskusni američki košarkaš Andre Dramond, koji nije mogao sebi da objasni šta se tačno desilo. Jokić je rešio da igra 1 na 1 protiv njega, u jednom trenutku je djelovalo da se spetljao i izgubio loptu, a kada je ponovo uspio da je "obuzda", pobegao je u ćošak terena. Odande je uputio karakterističan šut sa jedne noge. Lopta je završila u obruču, za prve poene Denvera na meču. Pogledajte tu situaciju:

Što se tiče meča protiv Čikaga, Majk Meloun je iskoristio priliku da jednom rukiju da zapaženu rolu. Mladi Portorikanac Džulijan Li Strouter, inače 29. pik sa nedavno održanog drafta, odigrao je 25 minuta i postigao 25 poena, što je bilo dovoljno za ulogu najefikasnijeg igrača pobjedničkog tima. Džamal Marej je dodao 21 poen, a dvocifreni učinak imali su Aron Gordon (13) i Hanter Tajson (11). Kobi Vajt i Patrik Vilijams podijelili su epitet najboljeg strelca za Čikago Bulse, sa po 20 postignutih poena.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC