• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović pred teško gostovanje: Nema šta da se gleda nazad, dobili ili izgubili

Poruka trenera Crvene zvezde Duška Ivanovića pred meč sa Virtusom u okviru četvrtog kola Evrolige.

 Duško Ivanović najava Virtus Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda Meridianbet posijle poraza protiv Monaka putuje u Bolonju, i to preko Milana što nije u prvi mah planirano, gdje je u petak od 20.30 očekuje meč sa Virtusom. Italijani su dobro počeli novu sezonu i nakon početnog poraza protiv Žalgirisa, stabilizovali su se i dobili Monako i Albu, tako da puni optimizma dočekuju Crvenu zvezdu. 

"Nema vremena da se plače, ni da se gleda unazad i kad se dobije i kad se izgubi", naglasio je trener Duško Ivanović i pokušao da "razmrda" svoje igrače koji su zaspali u završnicama:

"Igramo protiv ekipe koja igra izuzetno agresivno, odlično u tranziciji, ima izvanredne pojedince, Šengeliju koji može da igra i na niskom postu, šutira, kreira… Imaju izvanredne šutere, Dobrića koji igra odlično. Vrlo kompletna ekipa".

Što se tiče igre Zvezde, Ivanović je analizirao protivnika i našao način kako da reaguju:

"Gledao sam sve njihove utakmice. Izgubili su od Žalgirisa kod kuće, ali su jedno vrijeme vodili 20 razlike. To je ekipa koja igra na mahove, na ukradene lopte, lagane poene. Moramo da imamo strpljenje, da nema izgubljenih lopti, da igramo duge napade i tražimo naše šanse".

Kapiten tima Branko Lazić vraća se u tim i poručuje da dobro zna da je Virtus fizički jana i dominantna ekipa, pa tako moraju da izvuku pouke iz poraza protiv Monaka.

"Nažalost, doživjeli smo poraz uslijed spleta nesrećnih okolnosti i brzopletih poteza, što u napadu, što u odbrani. To je prošlost i nema vremena. Iskoristićemo malo vremena za trening koje imamo, potruditi se da u Bolonji odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pobjedu", naglasio je on.

Odmah poslije meča u petak uveče, Zvezda putuje nazad za Beograd pošto je već u ponedjeljak očekuje meč ABA lige protiv FMP Železnika.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC