• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROBLEM ZA ZVEZDU: Stižu derbi i Partizan,a crveno-bijeli ostali bez važnog igrača

Crveno-bijeli ostali bez važnog košarkaša

 Nemanja Nedović se povrijedio Izvor: MN PRESS

Nemanja Nedović se povrijedio na gostovanju Crvene zvezde Meridianbet Virtusu i nakon što je izašao iz igre u prvom dijelu poslije poluvremena nije izašao iz svlačionice. Eksplozivni košarkaš crveno-bijelih uhvatio se u jednom trenutku za zadnju ložu i u tom trenutku je otišao na klupu, pa je bilo jasno da ima problem koji nije jednostavan. Dogodilo se tri minuta prije kraja druge četvrtine.

Nedović je do tog trenutka ubacio tri poena, nakon što je u srijedu bio jedan od najefikasnijih igrača crveno-bijelih u meču protiv Monaka.

Njemu je prošle sezone baš povreda zadnje lože napravila problem u odlučujućoj fazi sezone, pa je i u martu morao da propusti derbi u kojem je Zvezda izgubila bitku za "pol poziciju" u ABA ligi, iako je pokušao da stisne zube na Partizanovom parketu. Vidjeće se da li će i sljedeće nedjelje pokušati da igra preko bola, ako ga bude osjećao i kada se bude vratio u Beograd. A s obzirom na to da se u trećoj četvrtini u Bolonji vratio na klupi "u civilu", navijači će sa posebnom pažnjom iščekivati vijesti o njegovom stanju.

Zvezda će sljedeći meč odigrati u ponedjeljak protiv FMP-a u okviru ABA lige, a tri dana nakon toga u Štark areni odigraće najiščekivaniji meč u prvom ijdelu sezone, protiv crno-bijelih u Evroligi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC