• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanoviću pomenuli Zvezdinog Amerikanca, ostao u čudu šta čuje

Trener Zvezde morao dobro da čuje šta su ga u Italiji pitali.

 Duško Ivanović izjave Virtus Bolonja Izvor: YouTube/Virtus Segafredo Bologna

Poslije poraza Crvene zvezde od Virtusa u Bolonji, trener crveno-bijelih Duško Ivanović rekao je da nije zadovoljan lošim procentima šuta za tri poena u prvom dijelu meča (1/14), a da je zadovoljan borbenošću do završnice.

"Čestitam Virtusu. Igrao je dobro, kako smo i očekivali da može da igra. Velika razlika za nas i važnije je naš šut za tri poena u prvih 20 poena (1/14). Borili smo se do kraja, srećan sam zbog svog tima, ali moram da kažem da su se moji igrači borili maksimalno koliko mogu".

Na pitanje da li je odsustvo centra Majka Tobija uticalo na loš Zvezdin šut za tri poena i kako bi on mogao da pomogne ekipi, Ivanović je odgovorio uz osmijeh.

"Majk Tobi nema ništa sa našim šutem za tri poena. Zaista ne razumijem vaše pitanje", rekao je Ivanović i nasmijao se. Tu je bio kraj konferencije.

Majk Tobi nije nastupio protiv Virtusa, a u prva tri nastupa u Evroligi imao je zanemarljiv učinak i minutažu. Po meču je provodio na parketu 10 minuta i dao je samo jedan koš, protiv Žalgirisa. Ni on se nije proslavio u šutu, jer je protiv Asvela šutirao trojke 0/3.

Zvezda se vraća u Beograd na pripremu meča protiv FMP-a u ponedjeljak u Železniku, na startu nedjelje u kojoj će biti odigran prvi "vječiti derbi", u okviru Evrolige. Domaćin u Štark areni biće Partizan, a prema informacijama MONDA u hali će biti i navijači Zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC