• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal trese SAD - NBA superstar optužen za zlostavljanje muškarca!

Autor Dragan Šutvić

Dvajta Hauarda sada čeka dugo suđenje i mnogo medijskih napisa pošto je optužen za težak zločin.

 dvajt hauard optužen za zlostavljanje muškarca  Izvor: YouTube/綜藝大熱門 Hot Door Night/Screenshot

Dvajt Hauard se našao u ozbiljnim problemima nakon što ga je jedan muškarac tužio za silovanje i prebijanje! Nekadašnji Ol Star NBA centar sada igra na Tajvanu i nije u Americi, a moguće je da NBA timovi ne žele da ga angažuju i zbog optužbi čovjeka po imenu Stiven Harper.

Harper tvrdi da ga je u julu 2021. godine Hauard silovao u svojoj rezidenciji u Džordžiji, a advokati bivšeg NBA šampiona i trostrukog najboljeg defanzivca NBA lige tvrde da je seksualni odnos postojao, ali je bio uz pristanak.

"Ono što je bio privatni susret uz pristanak je objelodanjeno javnosti kako bi se došlo do profita i gospodin Hauard se raduje što će moći da prikaže istinu na sudu. Istina je da je gospodin Hauard blokirao gospodina Harpera na društvenim mrežama i da su onda pred njega postavljene dvije opcije. Da plati da bi zaštitio svoju reputaciju ili da se ova izmišljena priča plasira u javnost", navodi advokat Dvajta Hauarda Džastin Bejli u izjavi za "ESPN" i dodao: "Iako je laka meta jer je na crti njegov status kao poznate ličnosti gospodin Hauard je izabrao da potraži istinu i pravdu u pravnom sistemu i osloniće se na saslušanja na sudu."

Kako američki mediji saznaju Hauard je priznao da je imao "seksualnu aktivnost uz pristanak" sa Harperom, ali je negirao da je došlo do bilo kakve povrede i nasilja kada je Harper posjetio Hauardovu kuću 2021. godine. Kontakt dvojice muškaraca počeo je u maju 2021. godine putem poruka na instagramu. 

Hauard je u NBA ligu ušao 2004. godine kao prvi pik na draftu i igrao je u Orlandu osam godina. Nakon toga je neuspješno bio u Lejkersima jednu sezonu, pa u Hjustonu tri godine. Od tada je često mijenjao timove, pa je tako nastupao za Atlantu, Šarlot, Vašington. Lejkerse i Filadelfiju, a sa Lejkersima je 2020. godine bio NBA šampion.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC