• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hanga se oglasio nakon drebija: "Loše odluke, a onda smo im to dozvolili..."

Adam Hanga odgovarao je na pitanja novinara poslije poraza Crvene zvezde od Partizana.

 Adam Hanga o porazu u derbiju Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda Meridianbet izgubila je od Partizana u prvom ovosezonskom derbiju (88:86). Meč je bio pun preokreta, crno-bijeli su započeli sa 17:2, pa su crveno-bijeli na oko pet minuta pre kraja imali dvocifrenu prednost (75:64), ali je na kraju domaćin odnio trijumf u elitnom takmičenju. Poslije meča je Adam Hanga stao pred novinarske kamere i pričao o dešavanjima sa meča.

Analizirao je utakmicu prvo. "Loše smo počeli meč, uspjeli smo da se vratimo, moramo da gledamo pozitivne stvari, kontrolisali smo stvari 28 minuta, lopta se kretala dobro, dobro smo igrali u defanzivi. Problem je bio što smo im dali 35 poena u posljednjoj dionici. To se desi kada to uradiš. Zadržali smo ih na oko 50 poena tri četvrtine, moram da igramo odbranu ovako, čeka nas novi meč, razočarani smo, ne želite da izgubite nijedan meč, posebno derbi. Život ide dalje, čeka nas nova šansa već u ponedjeljak", počeo je Hanga.

Prokomentarisao je loš početak meča i seriju Partizana od 17:2. "Šta se desilo? Ništa, promašivali smo, oni su davali, mi smo sve promašili, pa i ja isto. Bili smo nervozni, od toga su oni trčali, davali lake poene, to se dešava. Dobra stvar je da smo se vratili, borili, nismo pričali sa sudijama, navijačima, uzvratili smo."

Na oko pet minuta prije kraja djelovalo je da crveno-bijeli imaju kontrolu meča, zbog dvocifrene prednosti. Pokušao je da pojasni Hanga šta se tada dogodilo. "Ništa. Dobre i loše odluke, mi smo donosili loše, oni su pogodili neke teške šuteve, to je dio košarke, nekad pogodiš, nekad promašiš. Imali smo neke izgubljene lopte, oni su se rastrčali, to je tim koji vas kazni za greške."

Za kraj je pričao o svojim utiscima sa prvog vječitog derbija koji je igrao. "Bilo je nevjerovatno, ovo su mečevi koje svaki igrač želi da igra, nešto nevjerovatno. Vidjeti kako Srbi vole košarku, to je nešto veoma posebno, treba svi da budete posebni na ovo. Ljut sam zbog poraza naravno, ali idemo dalje", zaključio je Hanga.

Pogledajte

02:38
Hanga posle poraza od Partizana
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC