• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doužer oduševljen derbijem: Pričao mi je Jokić...

Autor Nikola Lalović

Krilni košarkaš Partizana Pi Džej Doužer ostao je pod utiskom vječitog derbija, ali svojom igrom još nije zadovoljan.

 Pi džej doužer derbi Partizan Crvena zvezda Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Pi Džej Doužer je osjetio svoj prvi derbi i dobio ga je! Predvođeni nevjerovatnim Aleksom Avramovićem crno-bijeli su uspjeli da dođu do velike pobjede 88:86 i tako donesu veliku radost svojim navijačima. Poslije meča Doužer je istakao da je od momenta kada je odlučio da dođe u Beograd nestrpljivo čekao ovaj meč.

"Bilo je sjajno, ovo je meč koji smo veoam nestrpljivo čekali. Utakmica koju sam očekivao otkako sam riješio da dođem u Partizan. Srećan sam što smo pobijedili i ovo je trijumf za navijače", rekao je krilni igrač Partizana poslije utakmice. 

Nije dobro igrao u prvom poluvremenu Doužer, da bi u drugom stigao do ukupno devet poena i četiri skoka. Šta je to što mu je trener Željko Obradović rekao kako bi ga naveo da popravi svoju igru? "Probao sam da odigram svoje minute najbolje moguće. Dobro smo izašli na teren u prvoj četvrtini, ali je ovo igra serija. Biće uspona i padova tokom meča", odgovorio je Amerikanac. 

Pogledajte

02:26
Pi Džej Doužer
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Crvena zvezda je napravila dvocifrenu prednost pred kraj meča, ali ni u trenutku kada je poslije trojke Jaga Dos Santosa bilo 68:55 nije crno-bijeli tim paničio.  "Ne, imali smo i ranije te situacije i samo je trebalo da zatvorimo meč. Rekao bih da smo uradili dobar posao od početka do kraja, ostali smo zajedno i to nam je pomoglo da pobijedimo", dodao je nekadašnji saigrač Nikole Jokića u Denveru. 

U ponedjeljak je naredni derbi, a šta Partizan može da popravi do tada? "Mnogo toga možemo da popravimo. Ja sam najveći kritičar samog sebe, tako da ima mnogo stvari koje sam ja mogao bolje. Na kraju smo pobijedili, ali moramo da se zategnemo i moramo i u ponedjeljak da probamo da pobijedimo."

Pred kraj utakmice pogodio je šut koji je donio prednost crveno-bijelima za 80:79, a to mu je pošlo za rukom iako je dosta loše otvorio meč. "Samo je bitno da nastavim da vjerujem u svoju igru. Igram košarku jako dugo i biće nekih dobrih i loših utakmica. Samo pokušavam da ostanem samopouzdan i vjerujem u sebe na utakmicama."

Na kraju je naravno bilo pitanja i o tome da li se čuo sa Nikolom Jokićem pred ovaj meč? "Ne, nisam pričao pred ovaj derbi, ali rekao mi je da se ova utakmica vrlo nestrpljivo čeka ovde. Apsolutno je opravdao meč moja očekivanja, ovo je defintivno iskustvo koje moraš da doživiš da bi shvatio", a na kraju je kratko prokomentarisao šta očekuje od rivala u narednom derbiju: "Nisam siguran šta da očekujem od njih. Samo treba da izađemo i uradimo ono što je potrebno kako bismo pobedili."

Pogledajte

01:49
Danilo Anđušić posle pobede nad Zvezdom
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC